- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az új market még mindig azt írja, hogy csak 9 app van telepítve, pedig van vagy 20.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mi lett már az Astro-val?! Fúúúúúj...
-
hodostamas
addikt
Hatalmas ez a BlueStacks progi, most próbálgatom mik futnak el rajta
-
aggleány
addikt
Az nagyon ciki, hogy én a gyári launchert használom, mert tetszik?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Wooa.. Nem voltam két napig, és látom volt pörgés, ennek igazán örülök.
-
FET-MEN
veterán
Szerintem meg xperia active, nekem nagyon gyors, ès mèg szèp is ; ]
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Eddig előfizetéses kártyám volt mobilnettel, most viszont Domino van, így viszont seperc alatt leszívja az egyenleget a teló, mert gondolom én kimászkál a netre. Data monitor is mutat, pár kilobájtos mozgást, de először azt hittem az figyelmen kívül hagyható, hát nem. Hogy lehet totálisan megakadályozni, hogy netre menjen? Motorola Flipout 2.1-el, network settingsben ki van kapcsolva a data roaming, és 2g-re van állítva, mit csináljak még? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
hodostamas #344 üzenetére
tévedtem. illetve csak nem voltam naprakész. már itt sem kapcsolják be...papíron persze...merthogy gyakorlatban be volt kapcsolva a 2 honapja vásárolt telefonon anyámnál...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hodostamas #338 üzenetére
vodánál be van eleve kapcsolva...és ugye kbyte után kell fizetni pofátlanul magas áron...
beállításokban le kell tiltani a mobilnetet és nincs gond...vagy átírni az APNt...
-
sto1911
veterán
válasz
Bar igy lenne a valosagban is
Ahogy fentebb is irta a kollega, lehet, hogy vasarlaskor inaktiv, de ket het mulva meg visszakapcsoljak.
-
nggabi
félisten
válasz
ha veszel telot, ill sok esetben visszakapcsolják maguktól a startnetet... ez van, érdemes erre figyelni...
-
sto1911
veterán
Csak arra vigyazz, nehogy a szolgaltatod belerakjon egy start csomagba (espedig bele fog rakni!), mert eszre se veszed, es a ahtterszinkronizacio miatt kifizeted a gatyadat is! Azonnal tiltasd le, ill. mig nincs letiltva, addig megy kartya nelkul is a telo, lehet vele ismerkedni.
-
teve27
csendes tag
Sziasztok!
Már elég régóta érik bennem a gondolat, hogy zöld robotos telefont vegyek. Meg is kezdtem már az ismerkedést, de van egy dolog, amit egyelőre nem tudok hova tenni. Ha van otthon wifi-m és arra csatlakoztatom a "zeszközt" frissítés, miegymás céljából, akkor az jelentkezik majd a havidíjamban a szolgáltatómnál, mint adatforgalom? Vagy pedig "ingyen" van, mert saját hálózat?Köszi a türelmet, üdv mindenkinek!
-
RoBorg
tag
Hello! Nekem az lenne a kérdésem, hogy tudom a bootnál előjövő zöld droidot visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Reklámblokkolók topikja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest