- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

FET-MEN veterán nézzétek hogy bootol ez az arc (beta rom) már SONY felirat van csak  [link] [link]
- 

FET-MEN veterán 
- 

FET-MEN veterán válasz  #40993792

üzenetére #40993792

üzenetérehát és az összes olyal lassu ám. x8 amat dx el mellénézték és kivoltal akadva hogy egy feleannyiba kerülő gép lekörözi 2 szer. mini meg x8 nagyon jó gépek. mini jobb ugye a gyári 2.3 miatt de amig nincs uj vasam és dx jol viselkedik rajta továbbra is akkor we have fun. amugy szkét alig van mulkor néztem használt piacot. hallod ez az ics rajta már full müködöképes?? gyors is? 
- 

hackeeeee Jómunkásember Na mi a helyzet errefelé mostanság?  
- 

FET-MEN veterán skacok valaki itt ért jobban fedélzeti számítógépes autókhoz? fabia-bol ki lehet iktatini valahogy a müszerfalon lévö gombbal de má nem tom hogy hogy kell, valaki aki ezt vágja dobhatna egy PÜ-t 
- 

FET-MEN veterán ezt néztétek? ma vettük észre haverom xperia mini proján, magátol frissített [link] 
 má nem márket
- 

FET-MEN veterán nyugi van má jányok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) mi a helyzet errefele?  
- 

maxell11 csendes tag Helló Fórum! Kérdésem: android esetében a rootolás adott készülékhez vagy adott verziószámú androidhoz kötött? 
 Mire gondolok?
 Milyen lehetőségeim vannak ha egy totál no name kínai androidos mobilt akarok rootolni? A verzió 2.3.7, de a gyártó teljesen ismeretlen. Se a készüléken, se a dobozon nincs jelölés. Egy árva betű se.
 Mert ami rootolási leírást eddig láttam az mind adott készülékhez kötődött.Van-e általános rootolási eljárás? Köszönöm 
- 

FET-MEN veterán hhmm..galaxy mini 2 igen keményfaxu lett  ace 2 is jó. árazás lesz a mérvadó ace 2 is jó. árazás lesz a mérvadó
- 

sith7 félisten miért nem tudom megnézni az ezen az oldalon lévô trailert? 
 gamepod.hu/hir/dirt_3_complete_edition_launch_trailer.html
 telenor one touch - om van; 2.2 - es oprendszerrel
- 

- 

FET-MEN veterán nagy a csönd srácok  miujság van? mwc-hez mit szóltok? sztem az új SONY-k elég ütősek, és jól lesznek árazva. a nokia 41 megapixel-ese durva. sgs3 ra várok még miujság van? mwc-hez mit szóltok? sztem az új SONY-k elég ütősek, és jól lesznek árazva. a nokia 41 megapixel-ese durva. sgs3 ra várok még zsóti neked is írok zsóti neked is írok a ZTE erikája tetszik, ics komoly hardver szval..ár is jo lesz szokásos kaszálnaktelefon a ZTE erikája tetszik, ics komoly hardver szval..ár is jo lesz szokásos kaszálnaktelefon 
- 

CrAzY88 aktív tag Sziasztok! Nem tudjátok hogy hogyan tudnám a régi telefonom lejelentkeztetni a google dolgokról? Annyi a dolog pikantériája, hogy rokonnál van 100 km-rel arrébb.... Annyira ért hozzá hogy 3 naponta felhív, kaptál x emailt, meg mi az a frissítés...??  
 Szóval nekem kéne megoldanom. Tudtok valami megoldást erre? Én még nem jöttem rá... 
- 

Verus senior tag Sziasztok  Kérdeznék én is egyet, ha nem gond  Adott egy HTC Sensation XL készülék 2.3.5 Androiddal. A teló pedig olykor-olykor gondol egyet és putty, újraindul, ezt megcsinálja napi 4-5 alkalommal, majd pár napig/hétig semmi baja. Most viszont arra keresném a választ, hogy milyen ötletetek lenne arra, hogy ki tudjam deríteni, mi okozza ezeket az újraindulásokat? Előre is köszi a segítségeteket  
- 

ktg3 őstag válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéreitt egy válasz addamka-tól a milestone topicból ugyanarra a postra: Az enyém is ezt csinálja, szerintem wifi driver gond lehet. Mondjuk nekem nem adatmennyiség után jön elő, hanem ha huzamosabb ideig alvó módban van a telefon (kijelző off). Tenni ellene még nem sikerült, bár van, amikor napokig nem csinálja. Nálam CM6 és CM7 alatt is előjött, ha lesz ingerenciám felveszem nadlabaknak a hibát, csak akkor logot kell vadászni. lehet, hogy akkor konkrét telefon bug  
- 

FET-MEN veterán ez az s4 azér üt  
- 

ktg3 őstag Volt már olyan problémája valakinek Motorola Milestone-on (nem tudom, hogy konkrét telefon hiba-e, lehet, hogy sw error), hogy egyszer csak leáll a wi-fi? Nem kapcsol le, nem szakad le a hálózatról csak egyszerűen nem tölt. Minden töltés megáll weblapokat nem tölt be a letöltések is megszakadnak. Kilövöm a wifit majd újra bekapcsolom és megint működik hibátlanul. Viszont azt vettem észre ha nagyobb cuccot töltök le, akkor elég gyakran megszakad így. Viszont ha csak böngészgetek, akkor nagyon ritkán. Mintha valami adatforgalom limit lenne az adott hálózaton. Nekem eddig úgy tűnt mintha mondjuk hasraütés szerűen mondjuk 50MB forgalom után egyszer csak lekapcsol (azért gondolom sw-es hibának). Találkozott már valaki hasonlóval? Ötlet, hogy mi lehet a gond? 
- 

Vyndree őstag 
- 

FET-MEN veterán LOOOL ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   namiahelyzet erre fele?  mi a menő vas? szimbián? mi a menő vas? szimbián? 
- 

Vyndree őstag Találtam hozzá 2.3.6-ot, amiben benne van a magyar nyelv.  Köszi a segítséget! Köszi a segítséget! 
 (a 2.3.5-ben amit rátettem "olasz" és "francia" nem volt magyar)
- 

nggabi félisten válasz  Vyndree

üzenetére Vyndree

üzenetérejaaah ne sértődj meg segítek szívesen  nincs benne magyar? tuti? csak mert ezek eu romok, abban kell h legyen... azért próbáld rá a másikat is, hátha... igen, mindent ugyanúgy csinálj. még ha tényleg nincs is benne magyar én akkor se mennék vissza a froyora. inkább a halál  
- 

nggabi félisten válasz  Vyndree

üzenetére Vyndree

üzenetéremár megint te vagy? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) szájbarágósan: elmentesz mindent a telóról és feltöltöd maxra az akksit. elindítod download módban a telót (hang le home power de olvasd el a cikkben) majd elindítod az odin 1.82-t. ott betallózod az 1 fájlos romot a pdahoz és minden pipát úgy hagysz ahogy a képen van. start és vársz. ennyi. a repartition ne legyen bepipálva. ha elsőre nem megy vagy elakad akkor vársz kb 10 percet. ha áll az egész akkor akksi ki és kezded elölről. a frissítés közben ne szakadjon meg a kapcsolat... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de azér még barátok vagyunk
 de azér még barátok vagyunk ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) énis lávolom az xpeirákat
 énis lávolom az xpeirákat 
 megse állok 250 ig csak (B)BRIKLY(/B) kedvéért mert szerinte minden x8 tol egy resit 250 nél
 megse állok 250 ig csak (B)BRIKLY(/B) kedvéért mert szerinte minden x8 tol egy resit 250 nél 

x8 ra van de hát még nem az igazi, szükségemsicsrá
 x8 ra van de hát még nem az igazi, szükségemsicsrá  amugy lol hogy március van de az egérmozik frissítése még sehol..
 amugy lol hogy március van de az egérmozik frissítése még sehol..

) akkoris amillyen lassu 2.1 el
) akkoris amillyen lassu 2.1 el 

)
 )