- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
r4z
nagyúr
Vegyen mindenki Xperia S-t, amint megjelenik... vagyis... ööö inkább ne... ezt a troll bandát nem akarom látni majd a szakmai topikomban
-
FET-MEN
veterán
Na szval valami jó játék androidra? unalom van a suliba
-
hackeeeee
Jómunkásember
A vásárolt alkalmazások acc-hoz vannak kötve, igaz?
-
[DE2JAY]
senior tag
Üdv!
Remélem nem nagyon gáz, ha ide beteszek egy ilyet!A téma ez a játék lenne, magyar fejlesztés:
Pirates of the mystical islands - KATT
Videó róla
Képek:
Köszi mindenkinek, aki belevág! -
-
FET-MEN
veterán
válasz
360xbox360 #1841 üzenetére
ha nem akarsz kernelezni akkor GingerDXv.021 ami jó
-
360xbox360
tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy melyik a legfrisebb android amely működik 100%-osan Xperia X8-al?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, hát mi a helyzet errefelé?
-
FET-MEN
veterán
dupláért bocsi. itt egy demonstróló videó az én telómról CM-rommal. kérlek titeket hang nélkül nézzétek mert csak recsegés van, de a sebesség tökéletesen látszik. (csak a felület sebeség demonstrálása)
[link] -
Androdor
csendes tag
Sziasztok!
Egy Bolgot ajánlok figyelmetekbe:
Androdor - Android Programok Blogja
Egy blog, ami a figyelemreméltó és használható (Android-ra írt) programokat mutatja be illetve véleményezi.
http://androdor.blogspot.com/
Ha érdekeltek vagytok a témában, látogassátok meg.
További szép napot Kívánok!
Androdor
-
FET-MEN
veterán
hi all
custom romon hogy lehetséges hogy a státuszbár kékes legyen mint ics-n? nincs vmi beállítás cm settingsbe? csak a status baron kellene
-
aggleány
addikt
Kicsit megkésve bár, de azért Boldog Új Évet mindenkinek!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CrAzY88 #1814 üzenetére
Boldog Új Évet Kívánok mindazoknak, akik ide találtak, ebbe a topic-ba, és mindemellett minden Android tulajnak. .
Hmm.. Lehet még mindig nem az igazi a mobil kliens.. Amióta nem volt jó, azóta nem tudom, hogy történt-e valami "buherálás". Előtte használtam, nem volt vele gond. Maga az üzenetküldés működik.
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #1810 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem léteznek ilyenek, csak azt mondtam, hogy általában pucolnak. Pl. GTA3ról tudom, meg a Reckless Racingről, hogy törölnek az SDről. Szerintem nagyjából az lehet, hogy ami az android/data mappába tölt az sd-n azt törli automatán csomagnév alapján a rendszer uninstallkor, ami máshova tölt (pl. gameloft játékok) azt meg nem.
-
psg5
veterán
válasz
hackeeeee #1804 üzenetére
Köszi. (#1805) Zsolt_72-nak is...
Gio és egy poker program lett telepítve aztán most, hogy etávolításra került, picit gyorsnak tünt a törlés a telepítés idejéhez képest.
Sd kártyán nem találtam az alkalmazáshoz hasonló nevű mappát sem.Jah sejtettem, hogy fiam viszi túlzásba a használatot, de sebaj erre készültünk tulajdonképpen
-
psg5
veterán
Ha letöltök egy alkalmazást, mely utána jó adag kb 500MB-ot még telepítéskor leszed az sd kártyára és utána eltávolítom, akkor a plusszban leszedettek is törlésre kerülnek vagy jó eséllyel azokat külön kell törölni? Ha igen, hogyan?
Fiam egész nap szinte végig játszik rajt, netet használ stb. Estére lemerül teljesen az aksi, ez normális? Ha igen létezik bele hosszabb élettartamú gyári aksi vagy hát ugye nem ilyen felhasználásra lett kitalálva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest