- Hamarosan mind begombázunk?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- OnePlus Pad 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Notebook hibák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hackeeeee Jómunkásember Érdekes Nekem ez az ADW Launcher.  
- 

CrAzY88 aktív tag Köszönöm a megoldásokat, sikerült  hunfatal: +1  
 Én is azt várom 
- 

FET-MEN veterán cyánnal nagyon merűl az akksim  megy vissza a gyári.ez nem volt hogy nem birja ki 5 ig. stockkal 10 kor még ment megy vissza a gyári.ez nem volt hogy nem birja ki 5 ig. stockkal 10 kor még ment 
- 

hackeeeee Jómunkásember Nah, Én is megvettem az ADW-t, hogy meglegyen.  
- 

CrAzY88 aktív tag Sziasztok! Hogy tudom lekérni a net beállításokat? Haverom most vett egy SE mini-t, és nem megy a net. :/ Köszike  
- 

fatal` titán Na Beautiful Widgets, Fruit Ninja, Reckless Racing megvéve.  
- 

FET-MEN veterán látom van hangulat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 és valami szakmai esetleg?? képzeljétek az uj gdx X8 amon uj rekordot áliitott fel. 3 napja megy és hibátlan gyors nem laggol   
- 

hackeeeee Jómunkásember válasz  aggleány

üzenetére aggleány

üzenetéreHooopppáá... Megtaláltam a régi avatar forrását.  Tedd el emlékbe. Tedd el emlékbe.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) . . 
- 

aggleány addikt válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetére Szóval én voltam a hülye, hogy azt mondtam, hogy a két kocsi azért nem ugyanaz!!!  Nem baj, a Suzit meghagytam neked, én a Nissant választottam.  A linkre:  Heimdallr75 Te sem vagy túl válogatós járműügyileg.  Ha most még az sem lesz nektek vicces, hogy a mopsz hivatalosan a dogfélék családjába tartozik, akkor sikítófrászt kapok!  
- 

eddie17 addikt Nem is tudtam, hogy van ilyen. Remek. 
 Ezek a 22 forintos akciók nagyon jók Marketplace-en, már 3 alkalmazás begyűjtve. 
- 

hackeeeee Jómunkásember válasz  Heimdallr75

üzenetére Heimdallr75

üzenetéreNekem jó ez így...  Nem vagyok lusta menübe lépni.. Nem vagyok lusta menübe lépni.. LP-t meg megszoktam, Nekem jó.. Ha lesz Plus leértékelve, akkor azt majd megveszem.  
- 

üzenetére Heimdallr75

üzenetéreNemkő.  
- 

Heimdallr75 őstag ADW ex 22 FT  
- 

hackeeeee Jómunkásember Tyű.. Mi lett az FB kliensből..... Reggelt. 
- 

kutkut addikt Subscribe!  Üdv, egy SGS user.  És miui fan. És miui fan.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
- 

üzenetére Heimdallr75

üzenetéreTudom, láttam, hogy sms-ből meg fb-ből, meg akár gmail-ből is tanul.. de engem zavar h írja a szavakat..  Nagyobb lenne a kijelző, lehet nem zavarna, de minin azért zavaró. Nagyobb lenne a kijelző, lehet nem zavarna, de minin azért zavaró. Ez olyan mint a T9, rühellem.  
- 

fatal` titán A tegnapi appok már nem 22ft-ba kerülnek, csak annyit ír, de ha rányomsz, a végösszegnél már csak a rendes ár látszik. Akkor nekem a tegnapi és mai appok kimaradnak, a holnapiakra még péntek reggel van esélyem.  
- 

fatal` titán válasz  FET-MEN

üzenetére FET-MEN

üzenetéreNekem egyelőre a legjobb. Smart Keyboardot használtam előtte, de ez pontosabban érzékeli, hova nyomok. Viszont a smartkeyboardban meg hosszan nyomás után rövid nyomásokkal lehetett változtatni az ékezetet, az nagyon tetszett. A javaslatokat szerintem nem lehet kikapcsolni. 
- 

hackeeeee Jómunkásember 
- 

hackeeeee Jómunkásember Rákérdezek itt is, mert szoftveres totyikba nem kapok választ.  Szóval, SwiftKey X Keyboard-ban ki lehet kapcsolni valahogy az ajánlott szavakat? Tehát, amikor pl. az üzenet területre "bökök", akkor ne írjon Nekem semmiféle javasolt szót, akkor sem ha elkezdek írni. 
- 

fatal` titán Na úgynézki pénteken meg tudom venni az appokat, látom a listából eltűntek a régiek, de a soundhound meg a swiftkey még mindig 22ft, remélem péntekig így is marad. 
- 

hackeeeee Jómunkásember 
- 

üzenetére Heimdallr75

üzenetére Jó hát na.. Most erre majdnem mondtam valamit, de inkább nem, mert aztán még jönnek durrogni.  
- 

Heimdallr75 őstag 
- 

üzenetére Heimdallr75

üzenetéreCoospace.  Itt meg van a kihívás.. Ki kell menteni a vázlatot a prenzentációból, ha nincs benne kép, és át kell szerkeszteni.  
- 

Heimdallr75 őstag válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéreja a poén mindezt kiadja colspace (ilyen egyetemi megosztó, hogy a diák letölthetök legyenek) 
 na bax nyomtass ki diákat kék háttér sárga betűvel. ugye még monochromban is olvashatatlan.
 még jó hogy open officeban van makró egybe cseréltem Áginak gondolhatot a tintasugaras mi festéket enne meg e nélkül gondolhatot a tintasugaras mi festéket enne meg e nélkül 
 biztos MS office is tudja, de nem használom nincs licencem hozzá nincs licencem hozzá uuu bax megint nagyon offolunk, sorry többiek :S:S 
- 

üzenetére Heimdallr75

üzenetéreWehehe, jó hát na.. Nők..  Nekem haver mutatta, hogy ugye van iOS-re, meg Android-ra. Nekem haver mutatta, hogy ugye van iOS-re, meg Android-ra. Wehh, lol...  
- 

- 

üzenetére Heimdallr75

üzenetére Más játék Nekem nem kell, elvagyok az AngryBirds-el.. Ha a Cut The Rope-ot leértékelik, azt még megveszem.  
- 

üzenetére Heimdallr75

üzenetéreJah nem is azért, csak nme tudtam, hogy elsőre van ilyen.  Nah.. Ebből a szezonból engem csak a BW érdekel. Nah.. Ebből a szezonból engem csak a BW érdekel. 
- 

üzenetére Heimdallr75

üzenetéreÉs honnan lehet tudni, hogy levásárolhatom-e az az 1$-t? 
- 

fatal` titán válasz  Heimdallr75

üzenetére Heimdallr75

üzenetéreJaja Reckless Racing, Christmas HD, Flick Golf, Air Sync, Star Chart is 22ft. A Reckless Racing, Fruit Ninja tetszik.  
- 

hackeeeee Jómunkásember 
- 

fatal` titán válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéreHol? Mert itt még a tegnapiakat mutatja. De legalább azok is megmaradtak, swift keyt és a soundhoundot megveszem. Swift Key azok közül amit próbáltam eddig messze a legjobb, mert jól érzékeli a nyomást.  Nem mindig van kedvem nyitogatni a qwertyt pl. egy webcímhez ezért jól jön, egy zsömle árát röhögve megéri. Nem mindig van kedvem nyitogatni a qwertyt pl. egy webcímhez ezért jól jön, egy zsömle árát röhögve megéri.Eddig 6-7 appot írtak a másik topicban, mint mai akció, de még összeszedve nem láttam sehol. 
- 

aggleány addikt hackeeeee Hogy Te milyen szép lettél!  Már megint! Most utálsz, amiért nem tetszett a régi-új arcod? Már megint! Most utálsz, amiért nem tetszett a régi-új arcod? 
- 

fatal` titán válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéregrr, lejárt a szerkesztés: Naponta fog változni / bővülni a lista? Szerk.: Változni fog: "Starting today, and continuing for the next 10 days, we’ll have a new set of awesome apps available for only 10 cents each. Today’s apps are:" 
 "Check in tomorrow to see what new apps our developer partners are making available on Android Market - for only a dime."
- 

fatal` titán válasz  Heimdallr75

üzenetére Heimdallr75

üzenetéreAzt én is megvenném, ha kompatibilis lenne a telómmal.. Jó lenne, ha beakcióznák a Titanium Backupot meg a PowerAMPot.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan mind begombázunk?
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- OnePlus Pad 3
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

már rég használtam
 már rég használtam 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

megy vissza a gyári.ez nem volt hogy nem birja ki 5 ig. stockkal 10 kor még ment
 megy vissza a gyári.ez nem volt hogy nem birja ki 5 ig. stockkal 10 kor még ment