- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy S Wifi 5.0 (nem telefon, hanem a "médialejátszó") más néven <Samsung Galaxy Player/S Wifi 5.0 YP-G70CW>, amin 2.2.2-es android van. Azt olvastam, hogy illene frissíteni 2.3.5-re, de fogalmam sincs hogy fogjak hozzá. Első és legegyszerűbb megoldásnak a Kies-t olvastam, a tegnapi napom rá ment, de nem sikerült, nem dobta fel a gomb meg szürke (inaktív) volt.
A másik megoldás itt olvasható (Odin + ROM), de ebbe így nem merek belevágni.
Találok valahol egy szájbarágós, tuti, magyar leírást, hogy mit kell tennem lépésről lépésre?Előre is köszi a segítséget!
(remélem nem tévedtem rossz topicba) -
FET-MEN
veterán
emberek, Giroszenzor kalibrció nincs ezekre a szarokra? csak a samsungokba van és x8-ra elférne már nagyon
-
FET-MEN
veterán
válasz
Katatonia666 #2091 üzenetére
hát..valahol anno irták is hogy xp-alatt szar
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
FET-MEN #2090 üzenetére
Megnéztem joestone blogját és próbáltam onnan leszedni a drivert, de vírusos, legalábbis annak jelzi, ha meg kikapcsolom a vírusírtót, akkor ugyan jó, de cseszik felismerni a telefont.... Csak adattárolásra tudom használni egyenlőre, másra nem, mert nem hajlandó "kommunikálni"....
-
FET-MEN
veterán
válasz
Katatonia666 #2089 üzenetére
ugyanez van most egy x8-as kollégánál..drivergondok xp-vel
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Katatonia666 #2088 üzenetére
Na, asszem elegem van ebből..... SP3-as XP, és b@szik felrakni a rendes drivereket.... Se adb, se semmi -.- Már unom az egészet...
-
fatal`
titán
válasz
Katatonia666 #2086 üzenetére
Külső forrásból származó alkalmazások telepítése és az usb hibakeresés legyen bekapcsolva. Adb meg a pcre kell.
-
Katatonia666
aktív tag
Rendben. Az adb-t le kell szedni, vagy van valami beállitás a telefonon, amit el kell végezni mielőtt rádugom gépre, esetleg kikapcs és különböző billentyűk megnyomása mellett bekapcsolni a telót?
Az a poén, hogy már egyszer felraktam rá joestone Black ROM-ját, de már rég volt és elfelejtettem, hogy mivel és milyen driverekkel csináltam, és már a fájlok sincsenek meg sajnos..... -
fatal`
titán
válasz
Katatonia666 #2084 üzenetére
Amit én írtam az ugyanaz, csak nem kell megcsinálni a csomó felesleges lépést (emulátor stb).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Katatonia666 #2079 üzenetére
Max még így.. Bár ez kicsit komplikáltabb...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN #2072 üzenetére
Ezért mondtam, hogy biztos több olyan hely van, ahol nincs router sem... De mondjuk ha van valami kábeles v mikrós net, akkor érdemes lenne beszerezni.. És akkor már lenne wifi... De ha mégsem, akkor valamely ismerősnél csak van router, és akkor meg lehet oldani valahogy.
Mobilnet ugye megint más..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN #2070 üzenetére
Mondjuk sokszor nem szoktam érteni, h miért nem lehet market-et használni..
Oké, elhiszem h nincs mobilnet, de HA van internet, akkor max egy router, és van wifi.. Ugye lényegében ez az Android lényege.
És oké, azt is tudom, hogy van ahol ez nem megoldható, de akkor valakinél megoldani, és gyorsan felpakolni azokat, amik kellhetnek.
-
FET-MEN
veterán
használjon mindenki custom kernelt és we have fun
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Katatonia666 #2068 üzenetére
-
FET-MEN
veterán
válasz
Katatonia666 #2064 üzenetére
hello, fájlkezelőt igy tudod megoldani:
-letöltöd az oi file maganer.apk-t
-ráteszed a memóriakártyádra géppel, de legyen átnevezve 2.apk-ra
-telefon gyári bögészőjében a köbetkezőket tedd:
beírod hogy file:///sdcard/2.apk és rányomsz az enterre utána bejön hogy telepíted -e és igen telepíted ennyi. elötte legyenek engedélyezve a nem marketes adatok vagy mi..beáll/alkalmazások/ismeretlen források -
Katatonia666
aktív tag
Üdv.
Szeretnék segítséget kérni, remélem itt tud valaki: Van egy LG GT540-em és sajnos nincs internet elérés a telefonon, free wifi sincs a közelben... Szeretnék feltenni egy SPB Mobile shell-t a telóra, de nincs fájlkezelő. Lehetséges, hogy valami úton módon fel tudjam rakni rá a cuccot fájlkezelő nélkül, illetve ha ez nem megy, akkor pl, USB kábelen lehet rá varázsolni valahogy netet?
Remélem érthetően kérdeztemVálaszokat előre is köszönöm!
(Írhattok PÜ-t is esetlegesen, azt gyakrabban nézem!
)
-
Doki16
addikt
Van egy Galaxy S Plus-om rajta a 2.3.6-os android, teljesen gyári. Amikor rádugom USB-re nem jön elő az a kép ahol ki lehet választani, hogy háttéttárként működjön, csak szimplán elkezdi tölteni a telefont. A beállításokban a megfelelő opciót választottam ki, de így se jön fel. Ilyenkor lehúzom az USB-ről, belépek oda ahol ez a funkció aktiválva van, kiválasztom a már kijelölt állapotot és utána jó lesz.
Összefoglalva: Hiába van kiválasztva, hogy háttértárként működjön mégse jön elő az ablak amikor rádugom, de ha rányomok az USB beállításokban a Háttértár gombra ami már eleve ki van választva akkor jó lesz.
Mit rontok el?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megkérdem itt is...
Kérdés, adott egy ainol novo7 tablet, android 4-el... Alapból safe módban indul... Van valakinek valami tippje, hogy hogy lehet kikapcsolni a safe módot?
-
hackeeeee
Jómunkásember
>=Android 4.0...
-
Edi77
őstag
Üdv mindenkinek!
Az miért és hogy lehet, hogy bármilyen naptár progit felteszek, a google naptárammal csak január 6-tól szinkronizál? a
az előző napok adatait nem adja ki
-
whatnot
őstag
válasz
hackeeeee #2032 üzenetére
Google megvolt, bár ha WP7 lesz a választás, akkor már nem lesz google
Tesztekből és hozzászólásokból az jött le, hogy úgyis csak használat közben fogok rájönni, melyik is a jobb nekem, addig csak találgatni tudok. Felhasználói hozzászólásokból egyenlő arányban van minden: imádom az androidot/ios-t/wp7-et; áttértem egyikről a másikra, mert az előzőt utáltam és juj de sokkal jobb lett (ez minden variációban). -
hackeeeee
Jómunkásember
Lényegében igen, csak ki, mikor, melyiket mondja.
Öhm, nem ismerem ezt a megoldást, ha apk-ba kimenti, akkor igen.. Vagy a másik megoldás, a Titanium backup, ezzel vissza is lehet állítani, mondjuk ugyan azt csinálja mintha apk-ból telepítenél, tehát amikor ráböx h visszaállítás, egyesével "adagolja" a progikat, és csak OK-ézni kell.. Viszont a TB kimenti az app-okhoz tartozó adatokat is, és ha valami "szemét" van, akkor visszaállítja azt is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lényegében semmi.. Ugyan azt jelenti, csak mikor melyiket mondjuk..
Bizonyos telóknál 2 féle van, a "menüs" vagy "gombos" megoldás, vagy van a kódos.. A kódos annyiban különbözik, hogy a memóriakártya tartalmát is törli..
(#2030) whatnot: Egy kis Google, olvasgatás... Más a rendszer felépítése is.. Ha azt nézzük, az Android egy Linux alapú mobil OS, tehát mondhatjuk azt is, hogy Opensource, a WP pedig Win alapú, zárt OS..
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Bocsánat, lehet, butaságot kérek és nem jó helyen keresgélek, de elmagyarázná nekem valaki, mi a különbség a hard reset és a factory reset között?
Köszönöm
-
whatnot
őstag
WP7 miben más kategória? (nagyon noob vagyok telefonos témákban)
Xperia Ray-t és Defy+-t néztem eddig. Ezek mellé kúszott most be a Lumia 710. Defy+-t nem találtam még, nem igen tartanak bemutatódarabot. Xperia Ray-t tudtam vitrinben megnézni, kicsinek tűnt, úh. nem versenyzik.
Mondjuk azt, hogy max. 70k a limit, tehát a Lumia 710 kategória. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
whatnot #2028 üzenetére
Az, hogy heti 1 ki-be kapcs nem árt, vagy az, h sok felesleges app-tól képes taccsravágódni a rendszer?
Sokszor ezekből van probléma, h vagy sok olyan app van fenn, ami felesleges, vagy olyan dolgokat szednek ki a rendszer alól, ami fontos lehet...
WP7 megint más kategória..
Bár ugye a kérdés, hogy milyen árkategóriáról beszélünk..
-
r4z
nagyúr
válasz
FET-MEN #2023 üzenetére
Alchemy
Angry Birds (+ Seasons, Rio)
Asphalt 5-6
Block Breaker 3
Blow Up
Can Knockdown 1-2
Cut The Rope
Doodle Jump
Fruit Ninja
Jenga
NFS Shift
Plants vs. Zombies
Radiant HD
ROC
Rocket Bunnies
SimCity Deluxe
Slice It!
Solitaire
SpacePhysics
Speedx 3D
Tetris
UNO
Where's My Water?Nekem ezek vannak, válogass
-
FET-MEN
veterán
hi all. valami játék? már unom ami van
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Jampec8686 #2010 üzenetére
Bemész a beállításokba, és ott gyári beállítások pont alatt legyalulod a gépet. A fontos dolgokat érdemes kimenteni előtte.
A verziószámot szintén a beállításokban találod meg, a telefon névjegye pontban. A firmware verzió a lényeg.
-
whatnot
őstag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, nem egyszerű a dolog.
Más kérdésektől eltekintve most egyre koncentrálnék: Android stabilitása.
Valaki nem ajánlja nekem az Androidot, mert nem eléggé stabil (Samsung Galaxy Ace telefonja van, állítólag hetente kétszer lefagy neki meg úgy általában véve nem stabil, mert "kici óccó").
Vélemény erről? -
lostprophet
aktív tag
Sziasztok! Létezik-e olyan internetböngésző Androidra, ami engedélyez egyszerre 2 pop-upot (felugró ablakot) is? Nagy szükségem lenne rá
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jampec8686
csendes tag
válasz
CrAzY88 #2009 üzenetére
az a baj ha gyomlálok .. akkor kicsit jó aztán megint mikor szeretnék feltenni valami új progit akkor kiírja h nincs hely... az nem létezik h ilyen hamar megtelik a belső memória.. igen mondjuk használtan vettem tele volt pakolva cuccokkkal amikről fogalmam sincs h mik csak nem merek törölni... félek nem lenne jó a teló v elvesznének dolgok nem tudom az androidról mit szabad törölgetni...hol kell megnézni verzió számot? mi az a hard reset ? mire jó ? h kell csinálni?
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Jampec8686 #2008 üzenetére
Amit Én meg tudok válaszolni:
A memóriakártyának semmi köze ahhoz a memóriához amit a telefonod kiír. Az a belső memória amiről a telód zagyvál. Oda telepíti a programokat, kicsit gyomlálj ha tudsz. Amúgy a belső memóriája nem valami sok (133 Mb).
Amiket Te bezárogatsz és Ő nyitogatja azt csak betárazza ha használni szeretnéd valamikor, gyorsabban meg tudja nyitni. Ha helyre van szüksége, majd Ő csinál, azaz bezárja.
Lassúnak viszont szerintem tényleg nem kéne lennie, kivéve ha nincs jól optimizálva a rajta lévő oprendszer. Ugyanis a processzora ugyan az mint ami pl. a iPhone 3GS-ben van. Az nem akad. Viszont itt megint visszatérhetünk az optimizáltságra. Milyen verziószámú oprendszer van rajta? Ha tudod, frissítsd. Ha használtan vetted, mindenképpen jól esne neki egy hard reset.
-
Jampec8686
csendes tag
Hello szeretnék segítséget kérni... van egy kis problémám az milestoneal. pontosabban több van és nem tudom megoldani őket ez android dolog új nekem szóval ja...
van a telón a vissszanyíl érintő gomb ha töbször megnyomom egyszer csak kiírja h aplication killed és után hosszu másodpercegik nem jön be a menü ha rányomok... elég idegesítő mikor 100adszorra jön ez elő.....
ez mitől lehet h lehet kiküszöbölni.... ?
mikor felteszek pár progit egyből kiírja h kevés a hely valahol ..talán a memóriában vagy nem tudom de memória karin mgé 3 giga van szóval bedobja az ahol a futo prograomok vannak és ott le kell állítani csomót .. de ezt állandóan csinálni kell napjába 30x külömben nem enged telepíteni semmit... erre mi a megoldás???
magától beindít olyan alkalmazásokat amiketnem is használok miért van és mindig egyesével kell bezárni? aztán 2 másodperc és ujra kinyílik ...
nem tudok a márketből letölteni mert mikor arra megyek h install ki ír valamit és OK gombra lehet kattintani és nem történik semmi.. valamit androiddal kapcsolat ír ki... van gmailen ... azon keresztül léptem be a marketbe... szóval nem tudom mi lehet a baj.. pontosan ezt írja ki: na ezt írja ki a market pontosan :" there are no andorid phones associated with account please sign in eith a diferent account ".
ja és miért lassúl a telefon mint álllat.. mindenhol azt mondják h az android ilyen gyors olyan .. az enyém meg mint a csiga a tárcsázásnál is kell várni sokat mire elkezdii hívni halál égő több haverom is elkérte h felhív valakit és mondják h milyen a szar lassu teló.m... mit tegyek ? minden androidnak ilyen hibái vannak vagy csak én fogtam ki szart?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest