- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
[link]
hát én erre várok mostremélem nem aranyárban lesz
-
korpicschess
veterán
válasz
tariattila #95 üzenetére
Haggyad... majd én megmondom a tutit, hogyha az országjáró turnéjáról megérkezik...
-
aggleány
addikt
válasz
tariattila #95 üzenetére
Erősen szégyellem magam, de nekem leginkább a saját véleményem a mérvadó.
Lehet, hogy nem egy SGS II-vel kellett volna összehasonlítani sebesség-ügyben?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tariattila #95 üzenetére
Nem.
-
aggleány
addikt
válasz
tariattila #91 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tariattila #91 üzenetére
Normális körülmények között mindent lehet...
-
tariattila
veterán
kezicsókolom....
itten lehet okosodni? -
aggleány
addikt
válasz
korpicschess #84 üzenetére
Aranyosnak álcázom magam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #81 üzenetére
-
lazlo16
aktív tag
Ha valaki jó áron lát készuléket ami 1gh-n forog a cpu 60e körül az szóljon
legyen az Bármi(ameddig HTC,LG,Sony xD) csaa ne nokia(bár kétlem h ilyen létezik náluk).
Esetleg Külföldi oldalról androidos telót vett vki nagyon fájna fogam egy ocsó külföldi oldalra
Illetve Gt540 társak kint a 2.3.7-es Cm frissités
P
http://twitter.com/#!/MrMur4ik -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #69 üzenetére
Adjisten.
Öhm, Nekem a haveri körömben van pár G3, dehát, valahogy nem voltam képes megbarátkozni vele sehogy..
-
hodostamas
addikt
válasz
Mr.Csizmás #48 üzenetére
sajnos az sg3 gyári lejátszója egy kalap f.s
Használj helyette bármi mást, sok idegeskedéstől kíméled meg magad
üdv mindenkinek
-
novoszath
senior tag
reggelt minden topik lakonak
-
8nemesis8
veterán
Vigyázz a tpoicra, nehogy flame war legyen itt valaha is.
-
[DE2JAY]
senior tag
Wáow, jóreggelt!
-
csabám
addikt
Reggelt. Micsoda nyúú topik
. Mint android user, gondoltam béköszönök.
-
joestone
addikt
Arra akartam kilyukadni , hogy lehet romhiba is az oka annak , hogy nem működik ez a funkció.
Lehet , hogy motorola specifikus , mert az összes telefonomon működik ez a funkció a gyári appokat használva.
Pulse mini : 2.1 gyári t-s rom
Blade : Gingerblade 2.3.5 AOSP
Nexus S : gyári 2.3.6
A gt540 esetében meg a 2.3.2 AOSP romot használtam .
Szóval szerintem biztos , hogy a gyári google zenelejátszó tudja ezt a funkciót. -
hackeeeee
Jómunkásember
Nah lépek vízszint.
Jóéjt mindenkinek.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Több helyen olvastam, hogy megéri az árát.
Én mondjuk hozzászoktam már, hogy tokból teló ki, és stopp. Ugye a Winamp is így megy, ebből kifolyólag már megszoktam, hogy így kell...
5800 távjával próbáltam ki, nem ment.
GT540-nél CM moddal volt jó, ott ki lehetett tenni a player gombokat a főképernyőre, és csak házikót kellett nyomni, és már le is lehetett állítani a zenét.. Tudom, ettől még elő kellett venni a telót.
-
joestone
addikt
Ilyennel akkor találkoztam amikor a blade-re a Nexus fülesét dugtam . Egyrészt baromi rossz hangja lett , illetve nem működött a füles gombjával a zene ki és bekapcsolása. Viszont a Pulse mini fülesét szereti a blade azzal működik rendesen. A nexuson csak a saját fülesét használom azzal nem volt bajom.
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #48 üzenetére
engem szerencsére a spica óta elkerül ez a betegség
troll
(élvezem h végre nem én vagyok az
) : a winampot lehet gyári fülessel irányítani. ingyenes...
-
GALARDO
addikt
válasz
hackeeeee #47 üzenetére
Na igen 1500ft-ért van jó lejátszó, ezt aláírom.Általában mindenhová Defy jön velem, mert azt használom zenehallgatásra, és szeretném, hogyha nem kéne elővenni egyfolytában a telefont, ha esetleg le akarom állítani, egy fél másodpercre a zenét.
Más: Amúgy az milyen már, hogy akarok telefonálni, és nem tudok hívni, csak ha ki-be kapcsolom?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #48 üzenetére
Öhm, a késői beérkező hívás képével már többször is találkoztam, GT540-en is ilyen volt mindig.. 2.1-el, és 2.3.4/5-tel egyaránt, és most a Mini-n is ilyen...GT540-nél volt olyan, hogy 10-15mp-t is kellett várnom a képre, mire fel tudtam venni a hívást...
Mininél ez jelenleg pár mp. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
hackeeeee #44 üzenetére
see it:
megy a zene, egyszercsak fekete lesz a képernyő, csak a notif bar marad a tetején, kb. 5-10 másodpercig gondolkozik, aztán kiírja a hívó nevét, és a zöld-piros párost, majd újabb 3-5 sec. múlva megszólal a csengőhang, illetve a fülesben a bip-bip. tapicska zöld, felvesz, halló halló HALLÓÓÓ mia g**** van ezzel, ja helló szia, bocsi lassú a telefonom.
kb. így néz ki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A távirányító hiánya az tényleg zavaró tud lenni... Főként akinek olyan fülese, headsete van.
Ezt kiváltja a poweramp, ami viszont már nem ingyenes, viszont képes erre amit írtál...
Filmre régebben tán rockplayer-t javasoltak, asszem.. Ami mondjuk szintén nem gyári app, aláírom. Én nem is próbáltam eddig soha. Várom a VLC-t, ami mondjuk még soká lesz kész.
De tényleg attól függ, hogy ki-mire használja, és akarja használni a telót.
-
joestone
addikt
Ez szerintem egyénenként változik. A gt540 -en , a bladen és a nexuson is csak a gyári lejátszókat használtam/használom. A pulse mini lejátszóját viszont a T egy kicsit megmókolta azt nem szeretem. A blade-n a cm fmrádióját használom a pulse mini ben egy egyszerű fmrádió app van amit nem is tudom ,hogy indítottam-e el valaha a Nexuson meg nincs ilyen probléma az fmrádió hiánya miatt.
-
GALARDO
addikt
válasz
hackeeeee #40 üzenetére
A zenelejátszóval, annyi bajom van, hogy olyan alap dolgot nem tudok rajta beállítani, hogy ha vége egy albumnak, nem ugrik át a következőre, illetve a fülessel se tudom irányítani.A rádióval annyi gondom lenne, hogy nem lehet kihangosítani, és szintén nem tudom fülesről vezérelni.Amikor a topicban megkérdeztem, hogy egy filmet mért nem tudok az alap vidi lejátszóval lejátszani, akkor azt a választ kaptam, hogy nem arra való.......
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #43 üzenetére
Az derék...
Legfrissebb szoft? Mármint csak azért, hogy az, hogy a hívás is késik, azért az kemény.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #26 üzenetére
csak iThomet
-
hackeeeee
Jómunkásember
Öhm... Defy-nél nem hallottam panaszt. Ott akkor van gáz, hogyha a HD képes kamera van benne, mert ott már lehet probléma, kezdve azzal, hogy a stream-et a hw nem sűrűn képes feldolgozni, tehát eléggé lassú a videózás...
Rádió az minden telóban szinte egyforma, vagynem?
Zenelejátszóból eleve nem is nagyon használtam gyárit soha, vagyis de, még 1.6-ban.
Én nyugodt vagyok, csak nincs kedvem "balhézni", és kb. naponta takaríttatni a topic-ot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #31 üzenetére
Ez jól hangzik.
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #31 üzenetére
hohhó
akkor az aláírásomban szereplő link már ismerős neked
a másik "gyártó" a telenor
ők képesek erre bármilyen márkájú telefont is veszel
joestone: igen láttam, hogy vannak elégedett júzerek is... sgs-en is erősen romfüggő a dolog, fényévekkel jobb a gps a gingerben mint frodó alatt, a wifi meg fordítva
-
GALARDO
addikt
Bármit lehet kérdezni?Illetve tapasztalatokat is meg lehet osztani?
-
joestone
addikt
Nem tudom nekem nem volt bajom a wifivel sosem. A két emelettel feljebb lévő wifire (cisco) is csont nélkül csatlakozik .Mondjuk a gyári 2.3.6 romot használom rootolás és minden modifikáció nélkül . Az tény viszont , hogy a Blade -n főzöttt rommal jobb a wifi sebessége mint a Nexus on a speedtest szerint. Némi módosítással biztos vagyok benne , hogy ki lehet hozni jobb eredményeket is .
-
Mr.Csizmás
titán
samsung galakszi 3, nagy megelégedettséggel használom, tegnap izomból odacsűrtem a vonat padlójához - melyik másik gyártó lenne képes arra, hogy egy "x időpont, y helyen találkozzunk délután" hosszúságú telefonbeszélgetést 3 megszakadással, hálózateldobással, újraindulással, kb. 20 perc alatt tudjon le az ember?
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #28 üzenetére
milyen márka?
hackeee: én is csak ezeket olvastam, és sajna nem egy júzer mondta h nem frankó... ettől függetlenül el lehet lenni vele közepes wifivel és gps-el ha annyira nem fontos... engem a gyenge kamera viszont zavarna... jó a ledet elfogadnám meg h elsőként van rá friss szoft.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #26 üzenetére
Nem kell szítani a tüzet...
(#27) nggabi: Egyik kolléga meg van elégedve vele.
Dehát tényleg kinek mi gyün be'.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem feltétlen csak off topic..
Inkább azért gondoltam ezt már, mert tényleg több helyen vannak már olyan felhasználók, akik egy adott készülékről váltottak, és ott már inkább nem offolnák szét a topic-ot..
Itt lehet beszélgetni ettől függetlenül, és nem lesz off..
Plusz itt is lehet segítséget kérni, nyugodtan.
Én nem rohanok..
Öhm, miért?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
buktagt540 #21 üzenetére
Hasonlóban reménykedem.
-
Kíváncsi vagyok Mitsubishinek lesz-e androdios telója
-
james88
tag
Pont jókor jött ez a topic, mivel 1 hetes Android felhasználó vagyok remélem sokat segít az okosodásomba
-
hackeeeee
Jómunkásember
A multitáccs is bejön, meg mondjuk a forma is. Bár fura, hogy kis dagi. Egyedül tényleg, ez a felbontás dolog zavaró kicsit, viszont amire használom a telót, ahhoz megszokható.
Hát figya, jó áron jött, lényegében majdnem az Optimus árában kaptam.
Ahogy Joe is mondta, hogy milyen áron lehet már venni, és még zuhanni fog
-
darál0w
Jómunkásember
beáldoztál egy kis minőséget egy kis gyorsaságért...bár kapacitív, mégis csunyább az a kijelző. én nem léptem volna ezt meg a helyedben...inkább egy Gio vagy Ace lett volna a jobb választás, ha már Samsung...dehát te tudod...
nekem meg még van időm gondolkodni...tuti nem cserélek, ameddig nem lehet készülékcserével...az meg csak tavasszal lesz.
-
TayRol
nagyúr
tenyleg nem volt meg ilyen totyik? nahat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Üdvözlök minden Android OS-t használó felhasználót!
Úgy gondoltam, hogy létrehozok egy ilyen topic-ot, ahol minden Android-ot használó user felteheti kérdését, gyártótól függetlenül.
Azért gondoltam erre, mert többen is vagyunk már, akik már megismerkedtek egy készülék, vagy termék topic-jában, de közben készüléket váltottunk, és ez miatt kicsit szét is bomlott ez a közösség, amiért kár, főként azért is, mert elég sok rutint, tapasztalatot szereztek mint az OS-ről, mint pedig az adott készülékről (legyen ez telefon vagy táblagép), és ebből kifolyólag, valószínűleg tudnának segíteni az újabb felhasználóknak (akár egyed romok telepítésével, akár hivatalos frissítések telepítésével), ha már pl. a készülék topic-ja már nem túl aktív!
Tehát, ha bármiféle kérdésed van, ne habozz, tedd fel bátran!
Mindemelett, ha csak beszélgetni szeretnétek, pl. az OS lehetőségéről, jövőéről, vagy ha csak jó áron láttok egy készüléket, és erről azt gondoljátok, hogy "bestbuy" akkor ne habozzatok, osszátok meg bátran!
Alkalmazásokkal (app-okkal) kapcsolatban ne itt kérdezzetek, erre külön topic van itt, az ezekkel kapcsolatos kérdéseket abban a topic-ban tehetitek fel! Ebből kifolyólag mindenféle Warez-zel kapcsolatos megnyilvánulás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest