- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ag47
csendes tag
Sziasztok,
Masok altal inteligensnek es joeszunek mondott ember vagyok (nyugi nem tarskereso feladas lesz) bar mostanaban sajat magammal szemben nem ez a tapasztalatom, a lenyeg, hogy kerestem az androidrol mint op rendszerrol olyan ismertetot, ami szajbaragosan elmondja a dolgokat a lelkes felhasznalonak, noha nem azert mert olyan hulye lennek hanem mert nagyon erdekel a dolog es elhataroztam, hogy melyebben bele szeretnek berulni a temaba mint egy atlagfelhasznalo es ehez tudnom kene a legalapabb dolgokat is. Most nem arra vagyok kivancsi, hogy hogy kell a widgetet athuzni a masik jobb kepernyore, meg hogy kell torolni ezt meg azt, hanem magara a rendszernek a felepitesere, tulajdonsagaira, trukkjeire, pl olvastam par helyen hogy fozott rom, pl ezekra a dolgokra, meg a jelentesukre mi is ez mire valo stb. Nagyjabol van mar ralatasom az androidra de van meg mit tanulni es jo volna belemerulni...(rootolas, stb)
Mielott elfelejtem, hogy miert is postolok, az lenne a kerdesem, hogy tudtok e ilyen oldalt, ahol reszletesen kielemezve le vannak irva a dolgok.
Hogy jobban ertheto legyek: Sokat olvastam utana, de a legtobb helyen pl mint egy egyenletkent irnak a dologrol, de elobb meg kene ismerni az alapmuveleteket (osszeadas, kivonas, szorzas, osztas..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest