Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Aki még nem játszott vele, mindenképpen próbálja ki: Little Empire ... reggel óta nem bírom letenni ...

-
sith7
félisten
miért nem tudom megnézni az ezen az oldalon lévô trailert?
gamepod.hu/hir/dirt_3_complete_edition_launch_trailer.html
telenor one touch - om van; 2.2 - es oprendszerrel -
sith7
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Atyaisten ...
...

Köszönöm, ez az első ilyen oktondi telefonom, egyelőre csak tapogatok vele

mod.:
Most lehet hülyeséget mondok, de ezek nem csak statisztikákat mutatnak ?
Nekem konkrétan olyan kellene , ami kiírja, hogy pl. ebben a hónapban 750 Ft - ot telefonáltam ... ilyen van ?Vagy ezek ilyenek ?

-
sith7
félisten
Van olyan alkalmazás esetleg, ami mutatja, hogy az adott hónapban mennyit telefonáltam ?

-
sith7
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Ami megvan:
- Angry Birds
- astro
- winamp
- Mx video player
- Aldiko premium
- live háttérképek /karácsonyos - gyerekek imádják - , halas /2.3 egyelőre "hegesztés alatt" , úgy olvastam a fórumban, valaki rá is kérdezett hivatalosan, és neki mondták
0.1 az nagyon jól hangzik

Igen, azt gondoltam, hogy eltérő lehet mindenkinél, csak mondom hátha van pár alap dolog, ami mindenképpen jó, ha megvan

-
sith7
félisten
üdv., mindenkinek

Tegnap kaptam szülinap + karácsonyi előzetesként egy Alcatel One Touch 990 - t ... egyelőre ismerkedem vele, .....
Milyen programokat érdemes feltenni rá ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

... sorry, de nekem nem ilyen telefonom van, ezt benéztem , elnézést