-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
válasz
cappa72 #4531 üzenetére
Feltudtam rakni, csak nem értettem, hogy miért kellett az SD FIX-et előbb felrakni ahhoz, hogy feltudjam rakni a CM 13-at!
Egy hibát már találtam: "NVRAM WARNING: Err = 0x10" Viszont az internetet eltudom érni.A másik hiba érdekes.. Talált egy SanDisk-et amit felhasználhatok Belső tárhelyként vagy hordozható tárolóként! Amit észrevettem, hogy belső tárhelyem nincsen és lehet, hogy ezt vette észre. Az én HUAWEI gyári romjánál úgy volt, hogy az SD kártya lett a belső tárhely valamint amit a gyártó adott 2GB-t az volt az a tárhely ami SD volt, tehát felvolt cserélve. Igy nem merek hülyeségre rábökni
[SZERK] Tényleg nincsen belső tárhelyem.. A Total Commander sem tudja megnyitni
-
magmakocka
aktív tag
válasz
cappa72 #4531 üzenetére
"http://brunoecq.blogspot.hu" Ez az oldal létezik is és érdekes ROM-at találtam ott:
Androis 6.0
FLYME OS 5.1.8.1
XPERIENCE 10.02
ZephyrOs MM
TipsyOs MMÉs még sorolhatnám. A google viszont ezt az oldalt nem találta meg nekem mikor keresgéltem egy rom-ot a telefonomhoz.
És megtaláltam azt a bizonyos CM13-at
Az a poén, hogy U61-et mindig odairja egy hozzászólásban, hogy támogatja. Mindegy, akkor most fölteszem ezt a ROM-ot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest