- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ott talán nem mert ha megemlítem az android szót leharapják a fejem, ott csak LibreElec létezik ( ami nem rossz de engem speciel a droid érdekel, szeretnék belenyúlkálni). 2 napja megy a harc ott mert nem értik hogy szeretnék pár romot piszkálni
Végül is az egyik kérdésem az lenne, hogy a 7.1.2 es droidok vajon a videójátszáshoz nasznált dekódert hol tárolják, vagy pontosan hol található amit a Hardveres kódoláshoz használnak?
Előrször azt hittem csak egy hibás darabot hoztak, de egyre többről derül ki hogy a videókat pixelesen, hibásan játszák ha be van kapcsolva a HW dekóder. Ez droid és LE alatt is így van. Utána arra gondoltam chipset hiba, de aztán más eddig jó chipset is csinálja. Vaon olyan rom, amivel viszont jó. Megnéztem, az összes hibás rom 7.1.2, a jó rom pedig amiből csak 1 van az 7.1.1. Lehet hogy valahol ott kellene keresnem a hibát a véltozásban? csak foglamam sincs mi felel a HW gyorsításért.
Hú remélem érthető. Jó lenne ha össze tudnám valahogy legózni a dolgot. A hozzáértésem kevesebb mint a kitartásom -
GAbre
veterán
-
magmakocka
aktív tag
Találtam egy másikat, de félek hogy ez is egy kamu... Honnan nézhetem meg, hogy ez a ROM a telefonra biztos, hogy felfog menni és nem kamu ez az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest