-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
edk-
őstag
Szervusztok,
Az alábbiakban kérek segítséget.
Egy ismerősöm Kingzone N5-jére (MTK6735M, asszem) akartam másik ROMot tenni, mert problémái voltak vele, talán a tárcsázó és a Play Store lépett ki mindig. Először csak recoveryt akartam feltenni, de a próbálkozásra PMT changed for the rom hibaüzenetet kaptam. Akkor próbáltam egy rootolt ROMot feltenni (ami csak Recovery és SYS részből áll). Hasonló hibaüzenetet adott. Végül (talán format+download opcióval) felment, de utána teljesen halott volt a készülék, be sem kapcsolt.
Akkor feltettem olyan ROMot, ahol minden partícióhoz volt fájl. Ezután a telefon bekapcsol, de a képernyő sötét marad (háttérvilágítás van, a képernyőfeloldásra reagál; jól megfigyelve valami változás látszik a képernyőn ilyenkor, de kép nincs).
Megpróbáltam a Stock ROMot is (ugyancsak needromról), azzal is ez az eredmény.
Mindezek előtt nem készítettem mentést.
Tudtok valamit javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arch Linux
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest