- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudtommal semmi sincs csak magatol!
Ha beirsz egy kerdest a google-ba, akkor nem egy elore szandekosan neked legyartott oldal jon elo. Hanem olyan talalatok, akelyek igy jottek letre, valaki kerdezett, alaki valaszolt. A google keresoje pedig odavezerli. Mint ebben a topicban is, egy mar megbeszelt kerdesre ha egy harmadik szemely rakerdez, az egy linket kap. A mar egyszer felett kerdes megoldasahoz.
En is valaszoltam mar nem egyszer ezen a topicon olyan kerdesre, amelyre korabban a valaszt az internet mas szegmensen leltem meg. De valaszoltam, nem elkuldtem vadaszni.Keeperv; Mindegy jelen esetben, hogy ironia, vagy gunyolodas, itt ez minosites. En olvastam a szabalyzatot mikor regisztraltam es emlekszem, hogy volt ezzel kapcsolatban szo a mit-nem-szabad resznel. Lefogadom, nagyon kevesen vagyunk, akik a regisztraltak kozul olvastak. Ez kerem minosites! Es ameddig en nem teszem, elvarhatom, hogy velem szemben se tegyek!
Egy korabban feltett kerdesemre azonban azota sem jott valasz, miszerint;
Ha csak system.img-t flashelek, akkor az a data allomanyba beleszol? Ugy ertem, telepitett alkalmazasok, stb. Egyedul ezt nem flasheltem meg kulon, azert kerdem.Ui; Ugyan az a tartalom nem baj, ha megvan 10x az interneten. Mert vagy 75 fele nyelvet beszel az internetezok kozossege! [alnyelvekrol es beszedformakrol nem is beszelve] De en megkeresem az interneten!
Mert ugye;
Másvalaki google asszisztensének lenni pedig nem egy hálás feladat
Ezen kijelentes, es ez;
A szakmai topik (mélyvíz) pedig egy erős alap tudást feltételez. Ezért nem megyünk karúszóval az óceánba, hanem előbb a pancsolóban megtanulunk úszni.
Szerintem nem igazan illenek ossze!Cappa72; Neked pedig koszonom vegtelen segitokeszsegedet, megertesedet es turelmedet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest