- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Outlander #3118 üzenetére
Szia! Ha egy kicsit(pár oldalt) visszaolvasol akkor láthatod mi lesz ebből. Már pár hete szóraoztatja itt a közönséget egy Úr!
Nekem is volt sajna egy ilyen esetem. A "Cubot one s" és a "Tronsmart Ts7" sajna az azonos SOC ellenére a kijelző más és hiába sikerült felraknom a flashtool-al a ROM-ot többször is sikeresen sajna nem látom a telefon működését csak hallom
Fement rá 2db N8000-es rom is. Sajna azoknál meg a kijelző kalibrálásával van gond. Mivel égen földön nincs hozzá "gyári" ROM így halott a dolog. Csak recoveryből telepíthető Firmware lenne de mivel az UBOOT.bin (lk.bin) hiányzik semmire nem jó. Na meg a legszebb az, hogy adb-n keresztül nem tudok rá recoveryt flashelni sem. Ha nem akarod magad copatni
akkor inkább bele sem kezdesz. Bár te tudod.........
-
válasz
Outlander #3118 üzenetére
Ha csak a systemet írod felül, akkor is esélyes, hogy nem indul el, de legtöbb esetben nem vágja haza teljesen a célkészüléket.
Ha a SoC azonos, attól még lehetnek erőteljes eltérések. Úgy mint lcd, kamera, stb. modulok, amik nem biztos, hogy "átjáthatóak".
Tehát elsőre kizárólag a system-et, semmi mást. És csak saját felelősségre.Láttam már működni olyan Sungsam S4mini-t, amin olyan rom volt, ami nem hozzá való volt: nem töltötte ki a teljes képernyőt a megjelent tartalom, kamera rózsaszínű volt; de meglett a hozzá való rom, és hibátlan lett a telefon (természetesen a saját korlátain belül hibátlan: gyári állapotba került vissza)
(#3119)@ tibcsi0407
Így vala.
Ne tessék mesterezni, ha kérhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest