- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
Korábban (az én hozzászólásom előtt) adott egy linket Keeperv85 .
Én egyszerűbben csináltam, plusz tudtam, hogy melyik app a bűnös.
A telóról lementett system.img-t (ez már nem tömörített, mint ami a gyári romban volt) linux alatt felcsatoltam. Nem parancssorból, hanem "filekezelővel" (pl.: Nautilus), megkerestem az adott app.-ot töröltem. Lecsatoltam a system.img-t, aztán beflasheltem. 5.1x flas tool-t használtam, volt scatter file-om is. Az én 5.1 droidos telómnál elég volt ennyi.
Parancssoros mount is meheta pontos parancsot megtatlálod Keeperv85 linkjében. -
Azt szeretném megkérdezni, hogy az MtkDT-vel lementett rendszert "gyomlálás" után vissza lehet-e rakni?
Igen.Lenne értelme, kivitelezhető?
Igen, igen.Mivel minden szakasz lementve, ezért ha a preloader-t nem flesseled el (értsd: a saját lementett és átalakított preloader-edet használod), akkor jó eséllyel megmented a téglásodástól. Persze nem rá való rom okozhat még meglepetéseket (érintő végleges hibája), de alapesetben megmarad a telefon élőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest