Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ennyire nem rossz a helyzet, de én egy ideje már AOSP párti vagyok inkább. 2,5 évig használtam MIUI-t szóval van tapasztalatom vele és szoktak gondok lenni, ez mellett ügye erőforrás igénye is elég nagy, van néhány jó szolgáltatása és funkciója, de ennyiért nekem nem kell. Többi az egyéni referencia kérdése, lehet szeretni mert nem rossz egyébként, egy stabillal jól el lehet lenni nagyobb galibák nélkül.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Note4Global. Nézd, ha valaki szerette a MIUI-t én nagyon szerettem. Kb egy éve elintult egy irány a fejlesztésüknél, egyre rosszabb. Kiszámíthatatlanul használja az erőforrásokat (néha átlövi 1400mhz-re a minfreq-et, restart oldja meg,exkm átállítás se), sok bug, összevissza üzemidő, lassú, sok memót szabadon hagy és töltögeti újra a dolgokat, ha kilövöd a memkezelését ami ezt csinálja akkuidő drasztikusan csökken. Szóval kínlódás. Crdroid baromi gyors, kihasználja a memóriát, 1+ óra SOT ugyanolyan felhasználás mellett és a felhasználói élmény pedig sokkalta jobb, folytonosabb.10% alatt ugye standard, hogy 8ból 4mag letilt, maradék 2ghzről 1,6ghzre lassít maxfreqben. Miui itt már szenved, lassú mint a tetü. Crdroidnál meg max akkor veszem észre a különbséget ha éppen egy progit telepítek. Tehát ott látszik igaziból, hogy ebből a vasból sokkal sokkal többet lehet kihozni.
-
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Semmi baj nincs a MIUI-val.
Felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
Én pl. stock droidról váltottam vissza MIUI-ra, mert hiányoztak feature-ök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő