- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kötelező a legfejlettebb node-ját otthon tartania a TSMC-nek
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roli5
tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni tőletek egy szakmai véleményt. Illetve kettőt:
1 Prestigio Multiphone 5307
2 THL T6SA kettő közül melyiket és miért vennetek?
Köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
válasz svgyula #97622 üzenetére
ez jó, köszi. Akkor talán úgy kérdezem, hogy a kettő közül kell választanom nagyon átlagos felhasználói igényekre. Telefon, Facebook, viber, nagyjából ennyi. És hölgyé lesz.
Gondoltam itt arra, hogy esetleg valaki leirja, melyik a jobb processzor, grafikai gyorsító, esetleg térerővel és hangminoseggel, GPS-szel tapasztalat... -
Roli5
tag
Sziasztok.
Ma lesz a telefon vasarlas. Kérlek segitsetek. Kettőt maradt : a Lenovo a536 és a Prestigio multiphone 5307. Melyik és miért volna a jobb vásár?
Köszönöm -
Roli5
tag
Köszönöm szépen a Lenovo megerősítést!
u.i.: tényleg annyira gáz ez, vagy Ti akarjátok megvenni előlem? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
válasz Kornel #116291 üzenetére
Umi Iron Pro. Gyárilag rootolt, fém készülékház, stb. jóárasítva sztem mindent tud, ami elvárt.
Nem kell vadászgatni a romokat, melyik jó, melyikben nincs pálcika-tyúkláb-pálcika program. Mert ebben semmi felesleg, csak google play. A többi rád van bízva.[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
válasz Kornel #116297 üzenetére
Háááát nem tudom ki emlegeti, de van a családban Umi Rome is, az ég világon semmi baj nincs vele. Hogy most amoled vagy ips, nem nagyon érdekel, hogy hívják, szép a kép és ennyi. Nem ragadnak a gombok, nem halk, nem hangos, van térerő, szobában látja a holdakat, nem recseg-ropog...
A Iron Pro-ra pedig ugyanez igaz hatványozottan. Szerintem. Nekem.[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
válasz Kornel #116304 üzenetére
Bármi megakad, ami bugos és nincs optimalizálva. Nem feltétlen Ram és SOC függő.
De kinek a pap, kinek a paplan, nem vitatkozni írtam be, hanem segítő szándékkal korábbi kérdésedre.
Ha ennyire "otthon vagy a témában", Meg kell venni azt, ami neked személy szerint a legjobban bejövős. Van élet a prohardveren túl is, csak olvasni és keresni kell. Sok érdekes dolgot találni. Én is így tettem... -
Roli5
tag
válasz Depression #116306 üzenetére
Fél perc akadást max. a ZTE Blade-től néztem el. De amúgy én elégedett vagyok, nem én kérdeztem. -
Roli5
tag
válasz Kornel #116311 üzenetére
Nem kell akkor már sokáig várnod, max 10 napot
http://www.spemall.com/Lenovo-lemon-K4-Note-4G-LTE-Smartphone-with-Dual-Camera-5-5-Inch-1920-x-1080-pixels-IPS-Screen-Android-5-1-OS-Octa-Core-3GB-RAM-16GB-ROM_g.html
Vagy az arany Mate:
http://www.spemall.com/Huawei-Mate-8-4G-LTE-Smartphone-Octa-Core-6-0-Inch-HD-Android-6-0-16MP-Rear-Camera-Fingerprint-ID-3-4GB-RAM-32-64-128GB-ROM_g.html
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
válasz v2roli #116707 üzenetére
Szia. Umi Iron Pro : nagyon szép, nagyon jó, ujjlenyomat olvasó is működik rendesen, amikor van kedve. Mert az lenne a dolga, ha nem jól teszed oda ujjacskád, rezgessel jelezze. Na ez nem mindig jön össze. Néha nem lehet felvenni, de ez lehet a temérdek program és launcher kiprobalasabol adódó szemethalmaz, nem tudom. Amúgy szép hang, érthető a másik félnek is. Kijelző érzékenység oké, akksi kb. másfél - két nap használattól függ. Mennyiért tudnád megvenni és hol?
-
Roli5
tag
válasz v2roli #116712 üzenetére
Jut eszembe, ha ujjlenyomat olvasó nem izgat, akkor a Rome nem jó? Csak a felbontása gyengébb (ami mondjuk átlagos használat mellett nem látszódik), illetve nem fém a hátlapja, de ha tok van rajta, nem mindegy? Páromnak Rome van majdnem fele pénzért, hát ezért írtam azt, amit.
Amúgy EU raktárból:
http://www.antelife.com/germany-and-spain-warehouse-umi-iron-pro-mtk6753-1-3ghz-octa-core-5-5-inch-ips-fhd-screen-android-5-1-4g-lte-smartphone-silver.html
Vagy Spemalltól EU Expressel, akkor nincs +FA, és lehet, hogy pár dolláros kupont is tudok kérni tőlük:
http://www.spemall.com/UMI-IRON-PRO-4G-LTE-Smartphone-with-Android-Lollipop-5-1-OS-MTK6753-Octa-Core-5-5-Inch-1920-1080-FHD-Capacitive-Touch-Screen-3GB-RAM-16GB-ROM_g.html
-
Roli5
tag
válasz v2roli #116707 üzenetére
Ha esetleg még gondolkodsz az UMI IRON PRO vételén, akkor én eladnám az enyém, nem fér el a zsebemben az 5,5".
Vettem hozzá tempered glasst, kemény szilikon tokot és körablakos flip "bőr" tokot.
E-fox-os vásárlás, tehát érvényesíthető a gari is, ha kell, de eddig semmi gáz vele kopp,kopp.
57 darab ezredes környékén vihető. -
Roli5
tag
válasz tibcsi0407 #121179 üzenetére
...lehet azért várakoztatnak egy Umi Touch szervízzel...
A kijelző felülről nézve egyharmadánál középtájon van egy világosabb csík, illetve random nem ért a hívott fél a recsegő hang miatt, amit ő hall, talán az Umi mikrofonja állt be.
Erre mit mond a Spemall? Várjak a következő friss ROM-ra, az megoldja. Igaz, hogy van egy két héttel korábbi ugyanolyan ROM-mal rendelkező Umi Touch-om, és az jó, de csak várjak. Hiába írtam nekik, hogy kérem a szervíz címét, már postázom is, akár a pokolba is. Erre már a második levelükben is csak várjak... Addíg meg nézegessem a telefont a polcon, mert ott valóban jól mutat...
De nem akarom összerúgni a port velük, de lehet hogy meg kell tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
válasz tibcsi0407 #121192 üzenetére
Igen, küldeném, ha hagynák...
De nem akarják elárulni, hová küldjem szervizelni... Csak várjak a friss ROM-ra.
Azt hittem, a Spemall komolyabb és rendesebb banda. De hát nagyon úgy néz ki, egyik kutya, másik eb... -
Roli5
tag
válasz viktorhu #121734 üzenetére
Én baromira szeretem az Elephone készülékem. Jelen pillanatban egy M2-t. Sokkal minőségibb, mint a híres (számomra rémhíres) Xperia, IPhone, Samsung bizonyos típusai. Lehet köpködni, de nem képről ítéljük már el az Umit, Elephonet és társait.
Esetleg a Vaio levédette a betű típusát? Á, dehogy. Hát akkor milyen lopásról is beszélünk? Legalább kitaláltak maguknak egy logót, nem mint a többi általad preferált márka. És náluk legalább nem a wellness szállodák előtt álló szépfiúk és miss picsák felmatricázott autóit és szaunázását fizetem ki, hanem a kis ferdeszemű munkáját.
Ez az én véleményem. -
Roli5
tag
Sziasztok!
Legyetek kedvesek írni nekem privátban olyan szervizt, vagy önkéntes hozzáértő szerelőt, aki Doogee Y200 készülék hangszóróját meg tudná reparálni. Az a baj vele, hogy a tulaj elmondása alapján "berezonál" csengőhang lejátszása közben. Ha halkabbra veszi, akkor jó, de akkor meg nem hallja.
Köszönöm szépen!
-
Roli5
tag
válasz monti0222w #124571 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
Roli5
tag
Ha már Oukitel K6000 Pro:
Be volt kicsit baszcsizva, aki a nyomtatót kezelte?
GB rendelés, tehát elvileg még eredeti is...
Amúgy nagyon kis pörgős jószág, de ki a fene tudta ezt így elb@szni?...ja, ez a dobozának a hátulján lévő matrica.
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
Ez a ma este a "B" brandről szól, úgy néz ki.
Na hol a kakukktojás?
Ha ezzel az oprendszerrel jönne, nem biztos, hogy átütő sikereket érne el...
-
Roli5
tag
válasz Heimdallr75 #126458 üzenetére
Tartózkodási hely opció NAGYON PONTOS - ra van állítva?
-
Roli5
tag
Sziasztok!
THL... Van egy THL T7, ami random kikapcsol 2 perc, 20 másodperc, van hogy bekapcsolás után a boot közben kapcsol ki...
Somogy-Tolna-Baranyában nincs köztetek egy varázsló, aki esetleg rá tud tenni egy gyári romot, hátha csak az van megmakkanva?
Két hetet használták a telefont...
Persze nem kérjük ingyen.
Előre is köszönöm.
https://youtu.be/PGuKzmi5pn8Itt a hiba
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
https://youtu.be/3wM0qPO7vag
Másik hiba
-
Roli5
tag
válasz fudi2002 #127509 üzenetére
Köszönöm szépen, jövő hét végén egyeztetek a tulajjal, mert holnaptól nem leszek egy hétig.
Kérhetek privátban egy elerhetőséget?
Aztán ha úgy alakul, jövő hét végén kereslek.
Köszönöm szépen.Amúgy a videók alapján szerinted is valami gikszer csúszott a rendszerbe? S ha igen, vajon mitől? Állítják, hogy semmit nem csináltak vele.. Én meg azt állítotom, hogy ez magától nem csinál ilyet a telefon...
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
Sziasztok!
SP Flashtoolnál a Format all + Download milyen kárt tesz a telefonban.? Mindenképp viszi az IMEI számokat magával? 6753 MTK procis telefon...
-
Roli5
tag
Sziasztok.
Melyiket vennétek és miért, ha egy árban van a kettő? Vernee Apollo Lite vagy Leeco X527?
Igen, nekem fontos a B20.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest