-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fudi2002 #116639 üzenetére
A notiledet az első szériából felejtették ki.
Ezt a trükköt már a Jiaju és társai évekkel ezelőtt eljátszotta.
Ezért nem szabad lerohanni a boltokat amikor kijön egy új darab, meg előrendelni.
Az első széria mindig tartogat meglepetéseket.
Meg kell várni a teszteket, utánaolvasni, és amikorra kifogyott az első széria, akkor rendelni.A kijelző foltosodásról csak annyit, hogy nekem a Lenovo P780 is befoltosodott, a P8000 is, de szerintem ez a zsebben hordástól, vagy nem tudom.
Amúgy is csak full egyszínű tartalomnál látszik.De nem sírok. Került 130 GBPbe (kb 180 dolcsi volt spanyol raktárból). Itt egy LG G3 került volna a 2-3 szorosába. Na ez a lényeg. Töredék árért elfogadok ilyen dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest