-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
citkar #48628 üzenetére
Az a baj, a fullhd 5"-on elmélettel, hogy gyakorlati előnye szinte semmi nincs, míg hátránya annál több. Lassabb, drágább panel (ha $220 a telefon akkor is drága a panel => valami máson spóroltak), többet fogyaszt stb. Én mikor mt6589-es készüléket választottam, direkt kerültem a fullhd panellel szerelteket. Igazából a jiayu g4 lenne pontosan ideális számomra (méret, tudás, panel, dizájn), ha hardveres és szoftveres hibáktól mentes lenne, és tudna 900mhz-et. De nincs kedvem megint extra köröket futni a semmiért mint a g3-al, ezért lett huawei
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest