-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
válasz
mandelstam #44767 üzenetére
most csak mondtam egy számot, de az emberek nagy része a telefonját használja gyári rommal és örülnek és boldogok. ha jó telefont választasz, tuti nem lesz semmi gond és mókolás nélkül is tudod élvezni az előnyöket.
igaz, van sok alkalmzás, amihez rootolt telefon kell, de szerintem enélkül is meg tud élni az ember (igaz, én már nem tudnék, de én a maradék 30% vagyok) -
Groovebaby
tag
válasz
mandelstam #44762 üzenetére
én angol nyelvű rommal használom a telót, ha te is tudsz angolul valamennyire akkor nem sok hátrány tud érni
az újabb romok és frissítések azért vannak, hogy egy alapból jól működő gyári romot még jobbá tegyék.
Nyilván a gyárival is minden jól fog működni, csak lehet, hogy a főzött, frissített romok tudnak új apró, de hasznos funkciókat, kicsit gyorsabbak tudnak lenni stb stb.ha gyárin használod angolul, a telefont ki fogod tudni jól használni, hidd el (az okostelefonfelhasználók szerintem kb 70%-a használja úgy, hogy még a gyári frissítéseket se teszi fel rá)
-
GIJoe
addikt
válasz
mandelstam #44740 üzenetére
a Vodafone híres 3G lefedettségének nagy része a 900Mhzen valósul meg, na most ezt sok telefon nem tudja, tehát 2G marad, v Wifi lokálisan (ha rosszat mondtam az okosabbak kijavítanak)
-
Zeki
nagyúr
válasz
mandelstam #44697 üzenetére
ez már annyira noname, hogy neve sincs... ha gondod van, ki fog neked segíteni?
Felejtős. Kínából csak olyat, aminek neve is van. Különben hiába jó látszólag minden, lehet szar-gagyi az egész a valóságban. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
-
GIJoe
addikt
válasz
nem ismerős
Battery 1 x 3200mAh érdekes
itthon vidéken a 3G nem fog menni -
válasz
mandelstam #43536 üzenetére
-
válasz
mandelstam #43506 üzenetére
(Ismét) szőkenős kérdésem lenne (mivel az vagyok)
De legalább őszinte...
A többiek ugyan leírták, de ha még így sem menne, akkor egy másik Android-os (és legalább 4.0-t futtató) készüléket mellé raksz és annak a menüje alapján végig klikkeled az új szerzeményt. (Amúgy jellemzően angol-ra állítva küldik a kínai barátaink ezeket a masinákat.)
-
citkar
addikt
válasz
Angollal, de ha romot is cserélsz és tyúklábas nyelv lenne, akkor is megtalálod a beállításokat s azon belül az "A" betű jelzésű menüben lehet a legfelső sor rányomásával nyelvet választani (vagy a rom telepítésénél már az első indításnál rákérdez).
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Szia!
Ha kínai, akkor is alap ikonok szoktak lenni, tehát követve a kis képeket nem nehéz megtalálni a másik nyelveket. Csakhogy azokban a másik nyelv többnyire az angol...
-
válasz
mandelstam #43299 üzenetére
Szalad a kiskínai kínától az ajtódig
Bedobnak egy értesítőt, ha nem vagy otthon, és a postán felveheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Pajac: tpm.msc
- Autós topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged