- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- SSD kibeszélő
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
GZoli7 #50613 üzenetére
és (#50614) anonym1s :
Erről nem hallottam, de ahogy látom teljesen más árkategóriáról beszélünk, nem néztem végig, mert nem ismerem ezeket annyira, de nem sok termék volt 100 ezer forint alatt. Szóval elégedett vagyok továbbra is a kb 40 ezer forintos készülék kínai garanciális ügyintézésével.
Bár ha valaki 150-200 ezerért vásárolna, valóban nem kifejezetten Kínából érdemes, mert talán ha itt drágább is, már rá tudja szánni azt az összeget is.
Nem mondom, hogy senkinek sem éri meg ezt az ártöbbletet kifizetni a premium kategóriára, nyilván van is rá kereslet, de pl engem az Acer notikról is le akartak beszélni, mert Brnoban van a legközelebbi szervize, de nekem 5 munkanap alatt háztól házig megjárta a garanciáztatást s legalább 50 ezret spóroltam azzal (így volt kb. 200k), hogy 5 kemény munkanapig kibírtam nélküle s nem egy Samsungot vagy más hazai szervízzel rendelkezőt vettem. Persze másoknak lehet megérte volna kipengetni azt a 60-80 ezer többletet, nem vagyunk egyformák.Legalább már ezt a szolgáltatást is ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Filmvilág
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest