Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
Szerintem senkinél sem engedhető meg, hogy hetekig ne legyen telefonja, illetve ne egy hasonlót kapjon. Jó, ha pl az s3 és ad helyette egy nagyon alap androidos valamit az már elfogadható, mert legalább az alap funkciókat tudod használni...de hogy kapsz helyette egy "csak telefonálásra jó" készüléket....
Igazából a legtöbb embernek nincs elfekvőben telefonja és szerintem nem is az lenne a normális, hogy az ember tartson egy olyat otthon magánál - bár lehet, hogy én könnyen beszélek, mert a blade előbb említett problémáján kívül utoljára csak a régi nokiámmal jártam szervízbe (akkor fogadtam meg, hogy nokiát soha többet - ennek kb 12-13 éve
)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)