-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
TedThomas
üzenetére
Köszi, ez jó hír. Lehet privátban megkereslek, hátha meg lehetne lesni személyesen is...
90 $ az ára sok webshopban... ami ugye bőven számolva /250 Ft/$ / 22'500 Ft
Műszakibazár oldalán 34 290 Ft-ért láttam 27% áfával együtt... + a nyomkövetésért plusz ezresek...Neked mennyibe került? Vagy kb. mennyibe kerülne nekem, ha megrendelném? /Én úgy számoltam, hogy 25-be beleférnék... Vagy nem?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
TedThomas
üzenetére
Én is kipróbáltam 1 et kis időre.Igazából én is pozitívan csalódtam.FHD után valóban gyenge a kijelző de nem is vártam mást, viszont 15-20 perc nyomkodás után már fel sem tűnt. A forma tetszik a hálózatokat fixen tartotta.Sajnos komolyan nem tudtam tesztelgetni de nálam ajállott kategória lett ebben az ár szegmensben és ehhez a felbontáshoz elég lehet ez az aksi. A pro verziót e miatt nem nagyon ajállanám max egy power bank-al!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)