- Philips LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
+ a (#44223) CineDOG1
Na, na, azért éreztem ám az iróniádat...
Én majd 2 méter magas ember vagyok, így meg tudom magyarázni a nagy telók iránti rajongásom, de más is van így, pedig lehet, hogy 150 cm sincs...
Azt is leírtam többször, hogy ha már ilyen nagy kijelzős normális telefont lehet kapni, minek rongáljam a szemem egy kicsi kijelzővel órákig bámulva azt... (ebook, net, esetleg játék... meg legyen rajta voipa tűrhető gps+fotó, esetleg videó pedig bónusz
Visszatérve arra, amit linkeltél az előbb, azért nem tud mindent, kicsi a felbontása, (WSVGA) kisebb az órajele, 1,2 vs. 1,5, csak 1 Gb ram, nem tudja a vodás 900 Mhz-et, pedig van olyan tepsifon 6,5-es ami tudja... csak 5/2-es a kamerája, van ennél jobb is a nagyok között, 3200-as az aksi a nagyobb kijelzőhöz, bár nem full hd, így talán jó... emellett közel 11 cm széles, szemben a 6,5-esek 9 cm-es szélességével, ráadásul 19 cm hosszú, amit nem kell taglalni...
Szóval közel sem tud mindent, inkább közepes, bár nagy kijelzővel... -
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Arch Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Haditechnika, harcászat
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest