-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Akkor fordítsuk meg,
8 magos a procija, talán nem fog annyira akadni, mint amit most használok 1 procival...
az 1 Gb memória mellé (most a fél giga pl. kevés a Biblia alkalmazáshoz, amit futtatnék rajta, mert egyfolytában pofázik, hogy low memory...)
16 Gb-al szerelik alapból, ami azért nem hátrány, ha pl. sok zenét tennék rá, stb. + programoknak is kell a hely...
nem féltégla a kinézete sem és a súlya sem, ami nekem, megint fontos szempont, mert lehet, hogy napi 8-10 órát lesz a kezemben...
13 mp a kamerája, így talán több esély van arra, hogy normális képet fog csinálni...
5,5 colos a kijelzője, ami nekem lényeges, mivel 2 méter magas ember révén mindig is nagy telóra vágytam...
. Remélem a GPS is használható lesz rajta... legalább nagyjából az endomondohoz.
.
.
.
.
.
és az antutu teszten az összehasonlított készülékek közül egész jó tesztet hoztak össze...bocsi, hogy elsőre ezt írtam oda... holott...
Amúgy lehet, hogy mégis ZTE lesz belőle az ár miatt és mert azt jobban el lehet adni, ha pár hónap után mégsem lennék vele elégedett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest