Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Kompakt vízhűtés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen házat vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Akkor fordítsuk meg,
8 magos a procija, talán nem fog annyira akadni, mint amit most használok 1 procival...
az 1 Gb memória mellé (most a fél giga pl. kevés a Biblia alkalmazáshoz, amit futtatnék rajta, mert egyfolytában pofázik, hogy low memory...)
16 Gb-al szerelik alapból, ami azért nem hátrány, ha pl. sok zenét tennék rá, stb. + programoknak is kell a hely...
nem féltégla a kinézete sem és a súlya sem, ami nekem, megint fontos szempont, mert lehet, hogy napi 8-10 órát lesz a kezemben...
13 mp a kamerája, így talán több esély van arra, hogy normális képet fog csinálni...
5,5 colos a kijelzője, ami nekem lényeges, mivel 2 méter magas ember révén mindig is nagy telóra vágytam...
. Remélem a GPS is használható lesz rajta... legalább nagyjából az endomondohoz.
.
.
.
.
.
és az antutu teszten az összehasonlított készülékek közül egész jó tesztet hoztak össze...bocsi, hogy elsőre ezt írtam oda... holott...
Amúgy lehet, hogy mégis ZTE lesz belőle az ár miatt és mert azt jobban el lehet adni, ha pár hónap után mégsem lennék vele elégedett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest