Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• andatti

senior tag

válasz beg #83377 üzenetére

Akkor fordítsuk meg,
    8 magos a procija, talán nem fog annyira akadni, mint amit most használok 1 procival...
    az 1 Gb memória mellé (most a fél giga pl. kevés a Biblia alkalmazáshoz, amit futtatnék rajta, mert egyfolytában pofázik, hogy low memory...)
    16 Gb-al szerelik alapból, ami azért nem hátrány, ha pl. sok zenét tennék rá, stb. + programoknak is kell a hely...
    nem féltégla a kinézete sem és a súlya sem, ami nekem, megint fontos szempont, mert lehet, hogy napi 8-10 órát lesz a kezemben...
    13 mp a kamerája, így talán több esély van arra, hogy normális képet fog csinálni...
    5,5 colos a kijelzője, ami nekem lényeges, mivel 2 méter magas ember révén mindig is nagy telóra vágytam...
    . Remélem a GPS is használható lesz rajta... legalább nagyjából az endomondohoz.
    .
    .
    .
    .
    .
    és az antutu teszten az összehasonlított készülékek közül egész jó tesztet hoztak össze...

bocsi, hogy elsőre ezt írtam oda... holott...
    Amúgy lehet, hogy mégis ZTE lesz belőle az ár miatt és mert azt jobban el lehet adni, ha pár hónap után mégsem lennék vele elégedett...

Új hozzászólás Aktív témák