- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sandlerf
tag
válasz
Dominó85 #71038 üzenetére
Értem, csak mire kiér 2 hét legalább, mire visszaküldik (gondolom sima postával, nem dhl-el) az megin 3 hét...uhhh rengeteg idő...miért nem látják az ilyet az összerakásnál? használat során ez a fehér bevilágítás nőhet? mert ha nem akkor nem vacakolok vele és használom így..
-
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #70593 üzenetére
Én legalább nyomdafestéket tűrő módon írok, nem alpári módon, ahogy Te teszed priviben, itt pedig megjátszod Magad... Én felvállalom itt is a véleményemet, a nagyközönség előtt, Te pedig nem tudsz nem alpári módon fogalmazni, ennyi a különbség. Nevetgélj csak, de a saját mondandódon jobbakat derülnél.
-
-
-
-
válasz
Dominó85 #69845 üzenetére
Most annyira drasztikusan nem kell beállítani
Beszélgess velem az A850+-ról
de igazából magammal tudok majd a legtöbbet erről beszélni, mert elvileg nekem lesz először az országban
kivéve ha nem.
Bármennyire is low-budget, ehhez a Lenovo jól ért. És igazából mindent lefednek szinte.
Nem pixeles lesz, hanem nagyok az ikonok, A850 tulajok is mondták csak akkor veszik észre, ha mellette van egy fullHD..
A766-osom volt, ott 5"-on volt 854*480, az is kb hasonló szint.
Hardver csak proci órajelben különbözik, a GPU azonos órajelen ketyeg. Nem azt mondom ideális "gémer" de nagyon jól megeszik mindent
Illetve , nem a Te alap elvárásaidnak kell megfelelnie, ez is tuti
, ja és dehogynem, elfogult vagy a Hongmi-d felé, én is az lennék.. Ami igazából valaminek szintén a low-budgetje, méghozzá a Xiaominak.
Szóval ez olyan, hogy akárhogy nézzük, minden készülék vkinek ideális lehet.
Mindezt mindenféle rosszindulat nélkül írom, mert tudom, hogy sokan itt inkább 4,3-4,7 között keresnek ideálisat. Arra is megvan az ajánlott. Ha meg 5 felett, erre is tudunk sokat találni.
De! Xiaomi Hongmi Note-ban mi is lesz? MT6592 kétféle verzióban... és lesz a kisebb is, az se raktármaradvány lesz.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Dominó85 #69850 üzenetére
No azert alljon meg a menet. Te lovegelsz nyilvanvalo blodsegekrol amikor lenovo telefont kepen lattal csak, a postazos topikot is telefosod a megalapozatlan fals infoiddal, de ne haragudj ha marhasagot irsz tovabbra is valaszolni fogok, nem kell felrevezetni senkit semmiben. Aki itt vitara alkalmatlan az te vagy, bocsi.
Reszemrol befejezve, peace... -
szili.tamas1
senior tag
válasz
Dominó85 #69845 üzenetére
Az egesz a sorozat "low budget", affordable price. Ettol fuggetlenul hardveresen odaver eleg sok tularazott telefonnak, ar/ertek aranyban az egyik legjobb, a tamogatottsagrol nem beszelve. Ha fogtal volna a850et a kezedben akkor nem irnal ilyet hogy pixeles mert egyaltalan nem az. A gps messze tulteljesiti a kinai vetelytarsakat hasonlo arkategoriaban, a kamera olyan amilyen, en nem veszem eszre hogy tul ronda lenne.
A sima a850ben 2250es akku van, sokat forumozok megy a szinkronizalas, kicsi jatek, ha epp este elfelejtem toltore rakni akkor raer holnap este is.
Nfc meg melyik 160 koruli teloban van? -
-
válasz
Dominó85 #69642 üzenetére
Ez azért nem teljesen így van
Nézd meg a Xiaomi MI2S tesztjét, az se "fizetett"...
/ nem kétkártyás/
Vannak szar kínai kamerák, el kell fogadni, ennyi, meg vannak jók....
@Hajtömeg: Véleményem szerint a G4 kamerája az átlag kínai szintet hozza, mossa a részleteket, de vannak kiemelkedő képek is. Aki telefont vesz , fogadja el, hogy nem fényképezőgépet vesz.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Dominó85 #69598 üzenetére
Ez akkor helytallo ha 15-20 appot futtatsz rendszeresen. Vagy akkor sem. Egy 4 magos 1gb ramos telefonnal nem kell hogy gyorsitotarazzon processeket mert szazadmasodpercben merheto a tenyleges megnyitas meg a rambol betoltes kozti kulonbseg...szoval a 2-300 mb szabad ramot inkabb a sok szemetnek koszonheted nem a fenenagy optimalizalasnak.
-
diegho
nagyúr
válasz
Dominó85 #69589 üzenetére
Eddig 4 magosból 5 telefon volt nálam: W100, Inew V3, Iocean X7 HD, Doogee DG2014, Umi X1 pro és volt egy 8 magos a W200S. Mindegyik 1GB memóriás, mindegyikben legalább 600mb szabad memória volt, de a W200S sokkal smoothabb, mint a többi. Böngészésnél semmi akadás, vagy gondolkodás, minden azonnal történik.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Dominó85 #69589 üzenetére
Ez tény, de itt megint a kijelző a nem mindegy sajnos.
Valamint női kézbe kerülne, és nem is valami power user így szerintem még az 1750 is megállja a helyétIgazság szerint pont ezért vagyok kicsit félős az 5,5"-al mert mikor Note 2-t használtam az én nagy kani kezembe is hülyén állt néha.
-
-
kolosanyi
veterán
-
-
válasz
Dominó85 #69169 üzenetére
Tévedés, az S860 2GB Ram-os
az S660 1GB
-
svgyula
addikt
válasz
Dominó85 #69169 üzenetére
Szia!
Elég sokan elkövetik (én is) azt a hibát, hogy elfelejtik megkérdezni a magyar nyelvet.
Nem kéne elhallgatni azt, hogy a jiayu nem beszél magyarul és nem mindenki akarja az"englisht" sem
de az azonnali mókolástra sem hajlandó. Tehát le kell írni a jiayu nem beszél magyarul csak ha
megmókolod de az vagy pénzbe fáj ha nem értesz hozzá, vagy marad az a nyelv ami rajta van.
Ha valaki hozzáértés nélkül nekiáll...............................szép a levélnehezék
Pont ezért lőttem ki kapásból ezeket. Nem vagyok hajlandó egy csomagból kivett telefont azonnal
szoftveresen buherálni. Az angolt értem de utálom, a kínai meg szép de nem értem -
kolosanyi
veterán
válasz
Dominó85 #69110 üzenetére
Nem mondtam egy szóval se, hogy a kínai telókban csak szar kamera lehet. Pl a Lumia 800 8 megapixeles modulja borzalmas, lassú a fókusz, makrózni nem tud rendesen, sok a zaj és nagyon mosoda az egész. Én 40-ért vettem másfél éve, annyit megért, de valami 130-on nyitott, pofatlan rablás annyiért. Az arénás tesztek meg egyáltalán nem mérvadóak, sajnos a fotózáshoz nem értenek.
-
blackfox
csendes tag
válasz
Dominó85 #69036 üzenetére
Igazad van,sajnos a kinaiaknál ez előfordul.Nekem eddig szerncsém volt velük(Ali 25 rendelés) viszonylag,habár nekem is volt problémás rendelésem de az Ali korrektül orvosolta mindegyiket és 3 napon belül a számlámon volt a pénz!!Az a helyzet hogy szerintem nincs 100%-os Kinai webshop sem.Régota olvasom itt a forumot de nem tudnék olyan webshopot megemliteni akivel valamelyikőnknek ne lett volna problémája.
A tanácsom,hogy azonnal indits egy vitát és kérj egy teljes visszatérítést.Ird le a megyjegyzésbe,hogy az eladó hazudik és csak hiteget,az Alinál elolvasnak állítolag minden megnyitott vitát és hamar lezárják azzal,hogy visszautalják a pénzed! -
kolosanyi
veterán
válasz
Dominó85 #68917 üzenetére
Szerintem is várok egy kicsit, addig is olvasgatok, hátha megtudok valami okosságot.
(#68919) Duliee
Ez az egyik, ami tetszik benne, bár én sose voltam egy fém mániás. Mondjuk akkor tényleg inkább már az S860, ha már 50-et rászánok, akkor ahhoz képest nem sokkal drágább az se, most épp 270 dollár a pandán. Ennyit persze nem feltétlenül adnék ki érte, de most ránéztem a többi Lenovora is, az S660 még tényleg egy jó kis cucc, gondolom meglesz a felhasználói tábora itthon is. Az S650-nel az akksi a bajom, ha lehet, inkább nagyobbat szeretnék. Kicsit várok és átgondolom még ezt jobban. Az akció nem tudod esetleg, hogy meddig érvényes, mennyire kell sietni? -
kolosanyi
veterán
válasz
Dominó85 #68825 üzenetére
Köszönöm szépen.
A Lenovo nagyon szimpatikus, fel is kaptam a fejem rá, mikor megjelent a logoutos írás. A négyezres aksi elég brutál, amúgy meg korrekt telefonnak tűnik. Ezt a típust honnan érdemes venni? A tmallboxos ár tűnik a legjobbnak és szerepel is az ajánlott boltok között, esetleg jobb alternatíva? Esetleg annyi a para, hogy ha jól tudom, ez megmarad 4.2-nél, ez szerintetek mennyire időtálló?
(#68826) margithid
Csomó appom van már droidra, igaz, ezek egy része fut BB-n is. Nem tudom, most nagyon elegem lett a Nokiából hirtelen, szerintem húsvét után beújítok. Lehet, hogy várok vele kicsit, de gyanítom, hogy nem lesz ilyen ár/érték aránya a BB-nek. A droiddal elvagyok, jelenleg tableten használom (Nexus 7 2012), amúgy is ennek a rendszernek a legjobb a támogatottsága. -
NÓPARA
aktív tag
válasz
Dominó85 #68698 üzenetére
Hali!
Boccs hogy Neked is írok. Szerintem az UMI válalható telcsi. Lehet hallottál pár dolgot amiért nem oké számodra.Én csak a magyarítással voltam bajba a telónál de sikerült megoldani. A másik teló NEWMAN K2S tipus lenne és nem NEKEN N6 vagy a PRO. Ugy tudom e telók két különböző tipusok.
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #68677 üzenetére
Nem gondolnám, hogy a THL trükközik az akkukkal. Már jó előre beharangozták, hogy március közepétől nagyobb akkuval szállítják a T100s-t. Március végétől pedig kapható a T11, ami ugyanezekre az alapokra épül, külsőre (kinézetre és méretében) megegyezik, ergo ugyancsak a nagyobb akkut kapta.
-
slezakimi
senior tag
válasz
Dominó85 #68662 üzenetére
Thl W200S is 2000 mah akksi.
Erős közepes használáttal, simán nem épphogy, hanem simán ugorja az egy napot.40 %.-l nem akarok nekifutni uj napnak.
Folyamatos 3g, 3 email szinkron,viber,kis böngészde, néhány hívás, néha beesik egy kis Candy Crush.
Nem járkálok faltól falig. -
blueye
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz
Dominó85 #67564 üzenetére
Én úgy tudom az iocean is valamelyik nagy brand kameráját használja. A szoftvere nem is tudom mire hajaz, van benne miui, ios. Van rajta pár kínai app, de ezeket gyorsan le lehet kapkodni. A négymagosok 17040 a THL 27300 pontot hoz antutuban. Toltam rájuk egy Pharell- Happy-t, mindegyik jól szól.
-
válasz
Dominó85 #67396 üzenetére
A Pressy nem volt sztem levédve, egy jack dugot nem lehet levédeni.. ennyi.
Az a baj, hogy 27$-ért kinált egy filléres eszközt. Nem azért adja a Xiaomi 1$-ért , mert ettöl várja az eladások fellendülését, mindössze fillérért gyártatják... valoszinüleg ott ahol a Pressyt... KINÁban.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66933 üzenetére
Én meg téged sajnállak és a hozzád hasonló gyökerek miatti estlegesen kínai telefont vásárolni akaró felhasználokat.
Mert a fajtád csak az éljen a kínai telefon kommenteket freferálja.
Ezt jól tükrözi hogy privátot ír nekem másik porul járt umi x1s tulaj és nem ide irja a gondjait, nem csodálom.És persze hogy külön írom le a hibákat, mivel egyszerre nem tudom kipróbálni őket.
Az meg a leghatalmasabb hogy szinte semmi ilyen gondokról nem volt szó az umix1sről meg ennyiért best buy stb, aztán megvettem szar ,egyből nem értek hozzá, most meg már érdekes te is azt irod hogy szart vettem.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66927 üzenetére
Már megint a nem létező dolgokat rovod fel ellenem.
Nincs Mi3 am valszeg soha nem is lesz mert előbb vonják ki a piacról mintsem hogy 70k legyen amit még kiadnék érte.
És nem minden kínai telefont fikázok ezt is csak te hoztad létre az elfajzott kötekedő világodba.De megadom a cimem egyeztetünk időpontot eljöhetsz megnézheted minden kipróbálhatsz rajta és ha ezek után védéd akkor igazat adok neked.(De ilyen nem lesz mert minden amit írtam róla az sajnos a kökömény valóság)
Ez egy fércmunka.Már azon vagyok ez nem is Umi hanem valami elvetemült klon hogy ilyen gyenge. -
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66789 üzenetére
Ne védd az ótvart!! Kinai-e vagy?
"GPS -> EPO frissítés (de ha ki se próbálod, ne fikázd)"
-Feletted olvashatod sehogy se tudnak a fosba életet lehelni"1750mAh aksinak semmi köze a 3 órás töltéshez, az számít, hogy a telefon microUSB-n keresztül mekkora áramerősséget képes felvenni. Nem feltétlen jó egy nagyobb töltő."
- Ezt ismételten csak elbuktad, mivel az lg 2x-em töltöjének paraméterei 1az1-be mint ezé a fosé és az a 3300-as aksit feltölti kb 1.5 óra alatt jééMég valaki okos beszólás tőled? Szívesen olvasom a baromságaidat!
"De arra itt nincsen szükség, hogy feleslegesen tántoríts el bárkit is a kínai telefonoktól csak azért mert te nem vagy kibékülve velük.."
Oké. VEGYEN MINDENKI UMI X1S-et!!!!!!!!! Nyugodtan az égadta világon semmi baja ,egy mestermű!
Enyémet is lehet vinni 15k ha házhoz jöttök! Poháralátétnek még jó lesz! -
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66784 üzenetére
Belakni lol.
-Dobálja a térerőt van hogy órákig nincs ugyanez a mobilnettel
-A telefon összeszereléséből adódóan látszik hogy "összegányolt fércmunka" pf köpedelem
- 1750-es aksit nem gondolom hogy több mint 3 óráig kéne tölteni és még 70%-ot se éri el (nem a gyári töltőjével,mert azzal használhatatlan)
- GPS-t ki se próbálom mert minekEzek a telefon legfontosabb dolgai.Ezeket ha egy évig használom akkor se lesznek jobbak.
-
doongoo
addikt
válasz
Dominó85 #66443 üzenetére
na egy ilyen nagyobb akksi engem is érdekelne, ha igaz lesz valaha. A plusz vastagság nem téma. Ezelőtt egy Jiayu G4 Advanced-et nyúztam 3000-es akksival. A 2 napos akksiidő 6 óra kijelzővel nagyon is OK lenne a Hongmin is. Az is vastag volt ill. a Hongmira is próbáltam már egy ilyen fémesnek nevezett hátlapot. Az is rádobott kb. 1,5 mm-t a vastagságra, az még kezelhető. Ha elérhető lesz, akkor mindenképp jöhet az infó róla.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #66443 üzenetére
Én meg a pandawillről nem rendelek sosem.
Rohadjanak meg,20 nap után közölték hogy nincs fekete szinű termék,amit rendeltem és jó lesz-e sárga.20 nap érted????
Már a postást vártam ennyi idő után.Természetesen azonnal visszakértem a pénzem.Csak az dühít hogy miattuk elvesztegettem 20 napot. -
alexw801
senior tag
válasz
Dominó85 #66426 üzenetére
1000 Yüan = kb. 38000 Ft (bankban váltva EUR vagy USD alapon), ennyi a Honor 3C WCDMA 2G/8G.
Egy légiutas 430 EUR értékben hozhat be vámmentesen árut saját célra.
Mégsem vállalom, mert nem akarok a garancia nehézkessége miatt kellemetlen helyzetbe kerülni. Elég, ha majd magam szívok. De bízok a Huaweiben! -
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66327 üzenetére
"Úgy ítéled el a telefont, hogy még csak halvány lila sejtelmed sincs róla"
Nem én sírtam tele a Xiaomi topikot a hibáival a rom szarakodásokkal a videó felvétel hibákkal .. stb hibákkal.Lehet nekem nincs sejtésem ,mert nincs ilyen telefonon(ezekután soha nem is lesz),de olvasni tudok és ez a sok sírás nem sok minden jóval kecsegtet.
-
Narancsos44
újonc
-
-
RVR400
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest