- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Mit buktam be kicsi csíra? Öcsém a szakmai hozzáértésed nulla, nem törődöm vagy és csak fikázol. Nem, képzeld nem vagyok kínai. És ha nem tetszik az, hogy vannak nálad szakavatottabb kollégák itt a fórumban (nem magamra gondolok), akkor kérem szépen el lehet innen menni trollkodni máshol. Kezd (gyanítom) nem csak nekem qrvára elegem lenni belőled. Menj isten hírével az LG telód topikjába ömlengeni, de a fikázásodból itt NEM kérünk!

És ahogy bb71 kolléga is írta, sürgősen gondold és értékeld át az életed.

-
tutis
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Nem szeretnék belefolyni a vitába, csak az akksitöltés témához szeretnék egy idézetet beszúrni:
"Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK A SAJÁT töltőjével. Akkor sem, ha a használni kívánt töltő látszólag alkalmas lenne erre, azaz például megfelelő feszültséget és áramerősséget ad le és a csatlakozója is illeszkedik a tölteni kívánt eszközhöz." -
válasz
Crytek
üzenetére
3300as akksi 1.5 ora alatt? 2.5A-s tolto???? atbaszas szagu...
Valamint nalad a hiba, en 1 honapig hasznaltam az umi-m, es tokeletes volt.
nem gyarilag, de 1 het allitgatas utan megcsinaltam.De bevallom oszinten, akarmerre megyek, beledbotlok... nincs jobb dolgod?
megveszem az umid 25-e....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.22
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest