- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
sasa311 #29238 üzenetére
Ott van az XDA-s linken a leírás, szerintem teljesen egyértelmű, le van írva lépésről lépésre. Ennél többet nem nagyon lehet segíteni
-
-
-
valenc
tag
válasz
sasa311 #28919 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ez mondjuk tényleg egy érdekes sztori már maga az oldal is furcsa egy kicsit nekem is.Közben már megrendeltem tőlük de mondjuk nem egy vészesen drága darabot:[link] meg azért a paypalban bízom, bár így az elmondottak alapján azért kicsit izgulok
-
Depression
veterán
válasz
sasa311 #28663 üzenetére
Az enyém is gyakorlatilag ugyanakkora, alig 3 centi a különbség, mégis 5,7"-os.
Jó lenne, ha ezt a vitát abbahagynátok. Sasa311, ha nem felel meg egyik sem, abból a legalább 100 db 4 magos közül, akkor azt ne itt sírd ki. Tökéletes telefon nincs, amúgy is halál unalmas már, hogy minden korszerű telefonos hírnél az szerepel, hogy miért nincs kisebb. Van, iphone-nak hívják.
160 centi vagyok, kis zsebekkel, simán elfér a thl w7s. El sem tudom képzelni, hogy mi jót látnak az emberek abban, hogy csúcs grafikát szeretnének miniatűr kijelzőn, amin úgysem látnak szinte semmit. -
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28649 üzenetére
Érdekes: kijelentetted a G2S-re, hogy "gyakorlatilag akkora, mint egy 4,5 colos telefon". Miután felhívtam a figyelmet, hogy ez messze nincs így, elkezdesz teljesen másról írni, mint Bodóné, és még sértegetsz is. Végül is mindegy, aki végigkövette ezt a kis közjátékot, annak egyértelmű, hogy kinek mi baja van, Te meg örülj annak, amit gondolsz.
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28550 üzenetére
"Nem kell G2, leírtam, hogy miért nem. Nem 'csak' azért, mert nagyobb, mint ami nekem kézre illik. Megtalálod, hogy milyen egyéb problémáim voltak vele kapcsolatban kb. 30 hsz-el ezelőtt."
Már bocs', de én nem azt mondtam, hogy vedd meg, csak egy méretbeli pontatlanságra hívtam fel a figyelmet. De ha a többi problémád is olyan, mint az "akkora, mint egy 4,5 colos telefon" ...
És nem G2, hanem G2s, elég jelentős a különbség, nem csak egy 's' betű! -
justaview
senior tag
válasz
sasa311 #28550 üzenetére
Teljesen érthető az elvárásod. A baj csak az, hogy a gyártók számháborúban állnak egymással, és a számok között ott van a kijelző mérete is.
Szerintem 1-2 év elteltével elérik a kezelhetetlenség határát a telefonok, és akkor lesz majd egy gyártó, aki visszafordulva a zsákutcából újból telefonként kényelmesen használható méretű telefont fog gyártani, az akkori csúcs technológiával.
...ha a telefon helyett be nem csapódik addig valami más kommunikációs technológia és kütyü...
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28511 üzenetére
Már megint ezek a kijelentések! Nem a kijelző méretéről volt szó, hanem azt írtad, hogy a G2s "gyakorlatilag akkora, mint egy 4,5 colos telefon", ami nálad úgy látszik a G3-at jelenti. Mivel a G3 1 cm-el hosszabb és 4 mm-el szélesebb, ezért nehezen mondható, hogy G2s "gyakorlatilag akkora".
-
kisteri
csendes tag
válasz
sasa311 #28487 üzenetére
ezt nézted már?? bocsi ez csak dual core.Csak a 4 colre fokuszáltam.
-
-
osztraksajt
őstag
válasz
sasa311 #27405 üzenetére
Hozzáteszem nekem is 2 telefonom és 3 tabletem jött tőlük és nem volt semmi gond, kb mindegyik 2 hét alatt bekocogott SG posttal, igaz ott kérnek érte 2-6 dollárt súlytól függően.
Ennek ellenére én is olvastam a negatív tapasztalatokat, bár személyesen semmi ilyesmit nem tapasztaltam, sőt. Nekem az egyik telefon bekrepált 2 hónap alatt még tavaly év közepén, visszaküldtem és kiérkezést követő 3 nap múlva akadékoskodás nélkül refundolták az árát.
Nekem inkább az a bajom velük hogy az utóbbi időben igencsak elszálltak az áraik.
-
laslie92
senior tag
válasz
sasa311 #27405 üzenetére
Nekem csak pozitív élményeim vannak vele! De ez egyén függő!
Arról nem is beszélve ,hogy annó rendeltem tőlük egy galaxy mini utánzatot nem tudom mi volt a neve egy 1ghz mt6575 ös kütyüt 1 hónapon belül elromlott nem vette a töltést és egy fényképet kértek csak és Küldtek egy másik készüléket anélkül,hogy vissza kellet volna küldenem!
Neked miért van vele negatív tapasztalatod mivel károsítottak meg?
-
dhgm
tag
válasz
sasa311 #27358 üzenetére
Nem tudni, de, hogy valamilyen üveg az biztos. Mikor az enyén betört és törötten használtam össze-vissza kaszabolta az újjam.
Egyébként a két telót ne hasonlítsd g2s un. ogs kijelzős (touch screen és az lcd egybeépített csak egyben cserélhető. G2H és L tuoch screen külön cserélhető, lcd külön cserélhető. Ki tudja az ogs technológia engedi-e az üveg használatát.
-
vegyszer
addikt
válasz
sasa311 #27287 üzenetére
Miért, mi rossz érhet?
Mondjuk a Raiffeisen bank mobil alkalmazáshoz használt jelszó felhasználónév páros kiszivarog "valahogyan" és a visszaigazoló SMS meg még sem jelenik a saját telefonon. És teljesen idegen számlára megy minden fellelhető forrásod. És ez csak egyetlen lehetőség... -
fape
senior tag
válasz
sasa311 #27051 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a végtelen pénzbe kerülő teher repülők nem fognak állni, hol mi hétvége vagy éjszaka miatt. Fogadni is kell valakinek a csomagokat és nincs végtelen tárkapacitás a vám raktárban se. Ergó dolgozniuk kell 0-24-ben, max csökkentet kapacitással éjjel és hétvégén.
-
nash13
aktív tag
válasz
sasa311 #26934 üzenetére
No Warranties
AntElife.com and the materials contained therein are provided without warranties of any kind, express or implied. Your expressly agree that use of the site, including all content or date distributed by or, downloaded or accessed from or through the site, is at your sole risk.After 7 days since you received the item
If the item becomes defective after 7 days from shipment, customers will still be allowed to send the unit back to us. We will help forward the item to the manufacturer for repair. Customers should cover the shipping cost both two ways and any cost incurred during the process of repair. If the item is un-repairable after being checked by manufacturer, AntElife will send it back to customer.Customers do not cover any handling fee, only the shipping fee and the cost of repair (some accessories should be replaced during repair). According to the long term friendly relationship with manufacturer, we will request for a lower maintenance fee for our customers.
-
bigbuda
aktív tag
-
-
-
válasz
sasa311 #26096 üzenetére
Igen, olaszból ennyi - bocs, hogy megkésve válaszolok
Zopomobileshop.com oldalon a termék
Majd kosárba téve
Első lépés a véglegesítésben
Kiválasztás, hogy honnan rendeled
A pipát most nem raktam be a négyzetbe és nyomtam a next-re, mert már nem emlékszem a múltkori rendelésnél, hogy most véglegesítem, vagy még van egy lépés, de 3 darab quad core procis telefon mellé nem akarok megrendelni még egy negyediket is.
Fél éve így lehetett rendelni ZP900-ast Olaszoktól, nehezen hinném, hogy ez megváltozott volna.
-
hungobungo
senior tag
válasz
sasa311 #26174 üzenetére
Azért nem ennyire tragikus a helyzet, én eddig bármilyen noname telefonnal találkoztam, stabil volt, főleg a mostani mtk6589-esek. Az upgrade hiánya szvsz nem olyan nagy probléma (sokan használnak még Android 2.3.x-es telefonokat, és ők sem sírnak...). A kernel/driverforrások hiánya miatt nem várható, hogy a gyártónál újabb romot faragjon valaki (hacsak nem elég pl. az Android 4.3-asnak ugyanaz a kernel mint a régebbinek).
A root-olás után az alap javíásokat meg lehet tenni (gps fix, kínai szarok lepucolása, stb.).Nekem az volt a tapasztalatom, hogy ezekbe a mostani 4.1.x-4.2.x androidos telefonokba nem is nagyon kell beletúrni, ha nem kínai belpiacra szánt készüléket veszünk (hogy legyenek támogatott nyelvek, play áruház, stb.)
-
csibe1
addikt
válasz
sasa311 #26126 üzenetére
Akkor a minideal "gyártott" magának: Jiayu G3S quadcore
Most,hogy megint ránéztem az oldalra azt írja nincs raktáron.
-
raulicio
senior tag
válasz
sasa311 #25956 üzenetére
Ne is mondd! Be kellene már fejeznem a gizchina olvasgatását is, mert mindig azért halasztom el a rendelést, mert lártok ott valamit ami nagyon megtetszik:
PL: Lenovo P780 has a 4000mAh battery and 5-inch display - bazinagy akksi, sokkal szebb is lett...
vagy esetlen Neo N003
Vagy esetleg mégis megvárom az umi x1s-t, most úgy néz ki, hogy tényleg megjelenik
-
DJGABI
addikt
válasz
sasa311 #25956 üzenetére
igaz, nekem is valami hasonló volt a gondolatmenetem
A kuponok az ilyen daily deal-ekre nem érvényes, csak mert beírtam egy csomót, de egyiket se fogadta el. Memóriakártyát gondolom nem érdemes telefonnal együtt venni (olvastam sokszor nem rakják a csomag mellé)? Ki mire esküszik microSD témában, én eddig ebayről szereztem be.
-
easy...rider
őstag
válasz
sasa311 #25336 üzenetére
Oda kerül a matrica a széraszámmal, meg a többi adattal amik szoktak lenni
iocean X7 raktáron a minideal-nél
http://www.minideal.net/original-iocean-x7-5-inch-1920-1080-fhd-ips-screen-mtk6589-cortex-a7-quad-core.html -
vegyszer
addikt
válasz
sasa311 #25232 üzenetére
Ez pont olyan, mint mikor a hidegháború közepén az amerikai, és az orosz fél versenyzett, ki hányszor tudja a földet atommal elpusztítani. Mire a szkeptikus visszakerdez: "De mégis, egyszer rendesen azt nem elég? "
Majd tegye fel a kezét az, akinek szaggat a mérges madara 4 magon. ;-)
-
Peaceliker
addikt
válasz
sasa311 #25216 üzenetére
Nem kötözködni akarok, de inkább 25 % al gyengébb (ha antutut nézzük pl, akkor 17k vs 13k)...de persze ez napi használatban tök mind1,mert jól visznek mindent (gyors minden, játékok okésak), de emellett 50% al kevesebbet fogyasztanak!!! na ez a nem mindegy, még ha gyengébb is kicsit....
-
kosturica
őstag
válasz
sasa311 #25216 üzenetére
Kéne egy kis segítség! Csináltam egy rom visszaállítást a Goophone I9-en cwm recovery-ből, majd utána azt mondja a telefon, hogy nincs benne sim kártya és helyezzem be. Gondoltam elszállt az IMEI. Előzőleg csináltam az Uncle mobile tools-szal egy imei backup-ot, ezt vissza is tettem. Látszólag minden OK, de újraindítás után megint azt mondja, hogy nincs benne sim. Sajnos se a dobozon, se belül a készülékben sincs feltüntetve egyik IMEI szám sem. Na mit lehet tenni ilyenkor?
-
-
helltp
aktív tag
válasz
sasa311 #24986 üzenetére
Nyilván 3 év múlva már nem fogom tudni teljesen kihasználni a technológiát, akármit is vegyek, de azt azért elvárja az ember hogy ha 100k ft körül vesz valamit, azt ne kelljen évente cserélgetni...
Ha buta nokiát akarnék, beleírtam volna az opciók közé, nem írtam bele, ebből következik hogy nem akarok.
Terentius.: Én meg ezt cáfolnám részben... Nokia C7et használok, ha jól emlékszek 3. éve és kezd az őrületbe kergetni néha, máskor viszont egész jó, alap dolgok pl. navi, netezés, fb, angry birds mennek, úgyhogy meg lehet csinálni egy telefont úgy hogy 3 évig menjen normálisan (ha a nokia nem áll le az s^3 mal még jobban állnék, de ez nem rajtam múlt)...
-
raulicio
senior tag
válasz
sasa311 #24986 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek! Okostelefont 4 évre venni nem lehet. Egyrészt fizikailag sem arra vannak tervezve, hogy ennyit kibírjanak, másrészt szoftveresen is elavulnak idővel. Nagyon jó a community, meg a sok romolás, de egy-két év alatt szépen mindenki lecseréli a telefonját és nem marad senki a közösségben. Egyébként meg kell venni egy "buta" nokiát, az eláll évekig, szoftverrel sem lesz gond és még az akksi is kibír egy hetet.
-
fil
őstag
válasz
sasa311 #24810 üzenetére
Nem írta, hogy ez egy tudományos alaposságú vizsgálat. Egy egyszerű amatőr összehasonlítás néhány készülék között. Deklaráltak kizárólag egyetlen szempontra szorítkozva. Nem értem miért kell ezen ennyit rágódni. Szerintem csak köszönet illeti azért, hogy vette a fáradtságot és elvégezte ezt az összehasonlítást, valamint, hogy még közzé is tette. Nem mindegyikünknek van lehetősége több készüléket egyidejűleg ,közel azonos feltételek mellet összevetni.
Egyébként meg nekem G2S-em van és soha semmi problémám a térerővel (GSM, 2G, 3G) nem volt a Voda hálózatán. -
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #24810 üzenetére
Túlreagálod a dolgot, ez pont arra való, amiről szól: milyen azonos körülmények között a térerő a különböző telefonoknál. És akármit is mondasz, ez szerintem egy igen hasznos információ a telefon kiválasztásához. Persze akinek nem fontos, az úgy kezeli, akinek meg igen, az meg amúgy.
-
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #24786 üzenetére
"Miben is? Térerőben?
Akad azért még jó pár szempont egy telefon értékelésénél..."
Akad, de azért a térerő az egyik legfontosabb, akárhogy is nézzük! Eddig az volt a mondás a kamerára, meg a gps-re, hogy azért ez egy telefon, ne várjunk sokat más funkcióktól, most kiderült, hogy már a térerő sem számít... -
hunaqua
addikt
válasz
sasa311 #24771 üzenetére
Persze...,nem is azt mondtam,hogy a Samsung-ot veszélyezteti,de pár éven belül felérhet a 3. helyre.A Samu mindenben játszik (szinte a női bugyitól----az űrhajóig).
A Lenovo egy sokkal zártabb profil,de ebbe a telefon szerintem szervesen kapcsolódhat.
Egyébként érdekes lehetne úgy 1 összehasonlítás amiben csak az azonos profilok vannak. -
hunaqua
addikt
válasz
sasa311 #24753 üzenetére
Én úgy gondolom,hogy a Lenovo-nál "politikai" döntés születik,akkor ők lesznek a 15%-os versenyzők.
Alapvetően adott nekik hozzá minden.Nagy cég,"bejáratott" név amit ismernek,sok pénz.
Mert azért lássuk be ha megkérdezik,hogy milyen telefonod van? JIAYU!!! ,akkor elég bután szoktak nézni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest