Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz
sasa311 #24810 üzenetére
Nem írta, hogy ez egy tudományos alaposságú vizsgálat. Egy egyszerű amatőr összehasonlítás néhány készülék között. Deklaráltak kizárólag egyetlen szempontra szorítkozva. Nem értem miért kell ezen ennyit rágódni. Szerintem csak köszönet illeti azért, hogy vette a fáradtságot és elvégezte ezt az összehasonlítást, valamint, hogy még közzé is tette. Nem mindegyikünknek van lehetősége több készüléket egyidejűleg ,közel azonos feltételek mellet összevetni.
Egyébként meg nekem G2S-em van és soha semmi problémám a térerővel (GSM, 2G, 3G) nem volt a Voda hálózatán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest