-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Azért nem ennyire tragikus a helyzet, én eddig bármilyen noname telefonnal találkoztam, stabil volt, főleg a mostani mtk6589-esek. Az upgrade hiánya szvsz nem olyan nagy probléma (sokan használnak még Android 2.3.x-es telefonokat, és ők sem sírnak...). A kernel/driverforrások hiánya miatt nem várható, hogy a gyártónál újabb romot faragjon valaki (hacsak nem elég pl. az Android 4.3-asnak ugyanaz a kernel mint a régebbinek).
A root-olás után az alap javíásokat meg lehet tenni (gps fix, kínai szarok lepucolása, stb.).Nekem az volt a tapasztalatom, hogy ezekbe a mostani 4.1.x-4.2.x androidos telefonokba nem is nagyon kell beletúrni, ha nem kínai belpiacra szánt készüléket veszünk (hogy legyenek támogatott nyelvek, play áruház, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő