-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
b0bcat: Honnan tudom meg biztosan melyik belső van benne?
fateless: HSDPA-t délután megnézem, most nincs nálam a teló.
sasa311: Én is gondoltam már rá hogy talán nincs is benne GPS chip. Ha szétcsavarozom látszik?
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Nem írnám le az egész történetet, de a lényeg hogy most nálam van egy Samsung S3 replika telefon. Külsőleg mint az igazi, csak "kicsit" silányabb. Na de nem is ez e lényeg.
1 nap googlizás után kiderítettem hogy ez tulajdonképpen MT6575, vagy más néven MTK6575 névre hallgató telefon, továbbá sikerült rootolnom.
A probléma a következő: a telefonon nem megy a GPS. Próbáltam már mindent. Egész egyszerűen valami mintha hibás lenne magában az androidban. Persze lehet a telefon a szar.
Van egy leírás miszerint a Mobileuncle tools-ba be kell lépni az engineer menübe, majd ott a YGPS-be lehetne állítgatni. Viszont ha oda belépek, akkor a következő hiba jön: "JE, Can not finde some packages. Please report to RD. Thx."
Ebből következtettem arra, hogy valami a rom probléma lehet, ki tudja ki buherálta már, ezért arra gondoltam rá kellene varázsolni egy másikat rom-ot és kipróbálni azzal.
Jelen pillanatban a 4.1.9 van rajta és lövésem sincs hogy menjek vissza, verziót, vagy hogy rakjam újra ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BestBuy topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest