-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo P70es telefont.
Az eszközkezelőben megjelenik, de ugye felkiáltó jellel.
Letöltöttem hozzá a drivert és nem akarja telepíteni, mert azt írja ki, hogy win nem talál drivertEz mitől van? Win = és Win 8.1es gépen is!
Köszi!
-
cekkk
veterán
válasz
WOT-H-A-C #105044 üzenetére
Köszi!
(#105045) beg
Neked is köszi! Nem figyeltem, hogy butított a kinti változat.(#105046) Mercutio_
Ha egyforma lenne a két telefon akkor is megérni mert lenne köztük vagy 20 ezer különbség áfával együtt is.
De így nem sajnos.Nem nagyon találok semmi értelmes telót a S860-al eléggé befürödtem sajnos
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Mi most jelenleg az ajánlott vétel a kínai telefonok között?
Amit szeretnék legalább 5", 2 sim, 2-3Gb valamint nagyobb aksi.Köszönöm a válaszokat!
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Telefont keresek magamnak. Legutóbb Lonovo S860-at vettem a kínai verziót, de nagyon nem vált be
Gyenge térerő és a 1 giga rom miatt sem.Hasonló telefont keresek, legalább 5" nagy aksi, normális térerő, és legalább 2 giga rom. A processzor magok száma és a videó kártya annyira nem lényeges, mert nem akarok rajta játszani.
200-300 dollár között mi az ajánlott vétel?
És jó lenne ha lenne hozzá támogatás, mert a S860ra rom nem jött ki mióta megvettem.Köszönöm a segítséget.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Lenne egy lenovo S860-as telefonom.
Az a gondom, hogy a MTK droidtools nem látja? Se bekapcsolt állapotban se kikapcsolva.
Mi lehet a gond mit kellene csinálnom?
Az usb drivert telepítettem, de valami oknál fogva nem látja.Köszönöm a segítséget.
-
cekkk
veterán
válasz
aytukabozs #89995 üzenetére
Minidealen mennyire hazudnak?
Vajon az európai raktárukba is ilyen készülékek vannak? -
cekkk
veterán
válasz
aytukabozs #89984 üzenetére
Azt honnan tudom kideríteni, hogy az vagy nem az ?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy A820 telefonom van.
Szeretném lecserélni. Lenovo p780ban gondolkozom a nagy aksi miatt.
Van még valami alternatíva, amelyik ilyen nagy akkumlátorral ? -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Régen jártam erre. Ha egy telefonnál ez van írva, hogy: 3G: WCDMA 900/2100MHz akkor ugye a voda hálózatán tudni fogja a 3G-t ahol csak 900 MHz van ugye?
Köszönöm a válaszokat!
-
cekkk
veterán
válasz
chesterboy #56654 üzenetére
Én is, csak már ritkábban vagyok itthon.
Egy jó ismerős pedig szeretne egy ilyen telefont vodával használni, és akkor már olyan lenne a jó amit maradéktalanul ki tud használni. -
cekkk
veterán
válasz
chesterboy #56651 üzenetére
Akkor köszöntem, itt is ilyen toron van!
(#56652) üszök
Kiderült az igazság jó lesz ide ilyen is! -
cekkk
veterán
Most ezen is hit vitázni kell?
BeszélgetünkAjánlani akarok neki valami jót, és ne az legyen a vége belőle, hogy ez egy szar, és elmegy a kedve az egésztől.
Azért Miskolc megint más, mint Debrecen is, ahol nem 1 darab torony fed le egy egész várost, hanem azért jóval sűrűbben vannak, 2100-s tornyok.
Vedd meg, vagy vegye meg akinek kell,ha fenn akad a vámon akkor is 30 pénz,ha nem jön be annyiért megveszik.
Egy jót akar, nem pedig majd jah ez nem jó, venni másikat közben meg ezt árulni. -
cekkk
veterán
Na de többször le lett írva, hogy vidéken a voda 900MHz-t használ és azon szórja a 3G.
Kunhegyesen lenne használva a telefon, sokkal de sokkal kisebb mint Miskolc. Van valami program ami megmondja, hogy itt a toron milyen mhz-n sugározza a netet?Itt is erről írnak, és vidéken kis városokban mint itt is, inkább 900-as tornyok vannak, mint 2100-as.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ismerős szeretne telefont venni, mi most a legolcsóbb 2-4 magos 1 giga memóriával rendelkező telefont amit érdemes megvenni?
Kb 100 dollár körül szánna rá.Kellemes ünnepeket!
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Aki tud elérhetőséget a minidel-es Joyce-hoz kérem priviben küldje el!
Köszönöm! -
cekkk
veterán
válasz
Atomcsirke #42729 üzenetére
Mért nem azok?
Legalább van egy kis alapja
De hogy ne csak off legyen. Itt van nálam barátnőm A820as telefontja, azt kell mondanom minőségi darab ennyiért, azok a kompromisszumok amiket kell vállalni vállalhatóak, és egy tök jó telefont ez.
Ha működik majd az endomondo a mtk procikkal megtérek én is és veszek egy ilyen kínai telót -
cekkk
veterán
A héten mintha jött volna ki új endomondo verzió, valaki megnézné, hogy az már működik rendesen a telefonokon?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Akarok rendelni minidealről egy telefont. A szállítási címnél melyik lesz az érvényes ami a pay-palban van megadva, vagy amit a minideal oldalán adtam meg?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Lassan csak érik ez a telefon vásárlás saját részre.
Lenovo A820 vagy JIAYU G3S melyik lehet a jobb választás? Tartósság wifi stb aksi idő romok, használhatóság? játszani nem játszanék vele.
Köszönöm a válaszokat. -
cekkk
veterán
válasz
CoolBoy323 #33408 üzenetére
Ezért kérdezte szerintem a kolléga, hogy ez most mi ez
-
cekkk
veterán
válasz
CoolBoy323 #33406 üzenetére
[link]
CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
GPU: PowerVR SGX 544
ROM 32GB
RAM 2GBJIAYU G4 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core 1G/4G 2G/32G With 4.7 Inch HD IPS Retina Screen 13MP Camera
-
-
cekkk
veterán
válasz
nepszter1 #32983 üzenetére
Azt én is kerestem egy időben a Wayteqnek volt 4400asa valami 5 ezer körül szerintem az egész jó ár volt érte.
http://www.argep.hu/trend/YOOB/Yoobao-Magic-Cube-4400.html(#32984) kosturica
Hú ez jól néz ki és tényleg tudja azt amit ráírtak? -
cekkk
veterán
Akinek két M6577-es 2 magos telefonja van annál is fen áll ez a GPS és a sport tracker programok gondja vagy azokkal működik szépen?
Végül is én netezni, telefonálni és ilyen rögzítésre használnám, így elég lenne a 2 magos mondjuk a ZTE V970 jól működik ilyen szempontból vajon? -
cekkk
veterán
válasz
RVR400 #31056 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android&hl=hu
Ez és rosszul olvassa ki állítólag az adatokat, így fals eredmények születnek. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Mint kiderült, nem tudok 4 magos telót venni, mert én sokat használnám az endomondot is, és azzal még nem jók.
3 telefon van amit én kinéztem így.
Lenovo p700i
Lenovo A800
ZTE V970A ZTEhez látom nagyon jó fejlesztésű magyar rom készült (köszönöm a készítőnek), viszont a két Lenovoról nem nagyon tudok semmit. Esetleg valakinek véleménye róluk és milyen romok vannak hozzá amikkel jól használhatóak?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
A Lenovo A820 telefon méretei vajon melyik nagy gyártó telefonjának a méreteivel egyezik meg?
Futáshoz kellene neked ilyen karszalag, és ugye 820hoz nem gyártanak, de ha valamelyikkel megegyezne akkor rendelnék olyat majd. -
cekkk
veterán
válasz
FatalEror #26705 üzenetére
Csak ám ő azt írta, először amit utána szerkesztett , hogy a fórumosok 95%kát zsebre vágja
Osztraksajt meg azt javasolta neki, hogy várjon olyanra aki jobban ért hozzá náluk. És erre írta a kedves kolléga, hogy nem kellene minősíteni , mert annyira profi. Csak kérdem miben? Miért baj, ha valaki arra buzdít valakit, hogy várjon valakire aki jobban ért hozzá?(#26706) RVR400
De sokszor hiába segít az ember másnak, ha megcsinálod helyette, következő alkalommal nem fog emlékezni rá. Saját tapasztalatom, hogy ami után nem én járok utána ezerszer, hanem más csinálja meg, nem fogok következő alkalommal rá emlékezniNéha kell egy kis önállóságféle irányuló mutatás. Ezen valaki vagy meg sértődik vagy nem.
-
cekkk
veterán
válasz
kosturica #26701 üzenetére
A szaktudás nem attól függ, hogy kinek mi a rangja itt a fórumon és Gwent esetében ez mindenképp igaz.
Előbb még itt 95% állt és miben teszi zsebre az embereket?
Mert ha ez igaz, úgy mint ahogy az előbb írtad, miért kérdez, miért nem ő válaszol? Vagy a fórumon kívül a barátod és azt gondolod meg lett sértve?
-
cekkk
veterán
válasz
BaginZe #25259 üzenetére
Van a googole play store ott középen ki van írva, hogy keresés, beütöd, hogy dlna és hoppá lásd csodát ott lesznek a programok.
-
cekkk
veterán
válasz
osztraksajt #24226 üzenetére
Látod milyen sanyarú a sorsom, de legalább nem árt a szépségemnek
Videó van már?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Valaki kirakott pár napja egy oldalt ahol egy csomó fajta rom volt a gépekhez. Én azt elmentettem(vagy csak akartam), de most nem találom itt a fórumba se. Akinek meg van a link elküldené nekem?
-
cekkk
veterán
válasz
Maximum1 #21249 üzenetére
Már a legelsőben is benne volt, hogy barátnőmnek
De ezen ne vesszünk össze -
cekkk
veterán
válasz
Peaceliker #21245 üzenetére
És a legnagyobb bajom, hogy nem bízom benne, hogy ezek a készülékek évekig működni fognak
Ezért is ha veszünk idén egy 160 dollárosat és kibírja 1-2 évet már örülök, akkor meg eldobja az ember és vesz egy másikat és kész -
cekkk
veterán
válasz
cappa72 #21236 üzenetére
Értem, akkor az felejtős!
hunaqua
Köszi!
Akkor szerintem maradunk majd valamelyik lenovonál.
Mint mondom, mások a preferenciák, nem fog rajta webszervert üzemeltetni, nem tervez, nem játszik éjjel nappal, nem faszbookozik állandó jelleggel. Telefonálni kell plusz néha extra dolgok de ez az esetek 10%. Nem a telefonon éli az életét. Nekem is pont ezért bőven elég egy htc desire bravo. Amire kell pont elég. Szeretjük a technikai újdonságokat, de nem vágjuk fel az ereinket ha épp nem a leggördülékenyebb a böngészés vagy a menü. Persze tudom vannak sokan akik meg ezért az érzésért hajlandóak mindent megtenni de mások az elvárások. -
cekkk
veterán
válasz
cappa72 #21220 üzenetére
Értem. Köszi!
De azt meg ti is értsétek meg, hogy barátnőmnek keresek telefont és a külső is szempont ezek amiket eddig linkeltetek egyáltalán nem női kézbe való telefonok.
Erről valami vélemény?
Valaki esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple MacBook
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Jogász topic
- Dell notebook topic
- BMW topik
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest