- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Azért is gondoltam talán találni olyan akksit ami méretre megegyezik, de teljesítménybe kicsit jobb, mert hát ugye úgy érdemes/kedvezőbb valamit legyártani, hogy a lehető legtöbb alkatrész a lehető legtöbb eszközükkel kompatibilis. A gyártási költségek így a legolcsóbbak.
-
Kornel
veterán
Csak néztem, mondom nem szólok.
De van egy határ.
Az a baj, hogy a magyar fllrbszo.
Ahol van 40k egy telóra,ott van 50k is, ha sokkal jobb.
De ha kijön a csujimaki x999 39k-ert holnap, akkor az lesz a best buy 😂Mod: ha foxcon,ha nem, én addig nem veszek kísérletezgetni telot, hogy hátha jó lesz fel év múlva is.
Nalam van ami bizonyított, és nem fogok 10k-15k-ert kísérletezgetni.
Csináltam már ilyet, és nem jött be. (Jiayu g3, xiaocai, etc.) -
Rodzser Mór
senior tag
Köszi!
Én még nem olvastam rossz minőségről. Ettől még persze lehet, meg nem is kutakodtam annyit. Erről a Hero 1-ről voltak konkrétan ilyen vélemények?
Milestone
A Jorge Lorenzo a márka "nagykövete". Akkoer ő versenyez a Zoporollerrelzolipapa66
Remélem én isMindenképp világító kezelőgombos telefont akartam. Ez a kijelzőből veszi le, ez igaz. Azoknál a telefonoknál, ami közelebb van az alsó széléhez gomb, nehezen esik kézre. De hogy ez jobb vagy sem, majd igazándiból akkor fogom tudni, ha kipróbáltam. Mindenesetre sajnos kevés világító gombos telefon van eddig az árhatárig. 5,5"-os is szóba jött. De nem találtam akkorában ilyen (vagy jobb) paraméterekkel 120 USD-ig.
-
-
KTU
addikt
Sajna van ilyen, hiába van root, az lgCamera sem ír néhány romon / telefonon, a külső SD-re.
FolderMount [ROOT]-al átlinkeled és kész.
Az ingyenes 3db mappapárt kezel.__________________________________________________________
Ha már kamera nap van.
(#120360) dlaj:
Igen jobb képet lőnek a 3rd party alkalmazások.
Egy ideig a Better Camera volt a legjobb, de mióta végig akcióban lehet megvenni, lassan 1 éve, valami borzasztó sz@r.
-
MrChef
aktív tag
Köszi, igen, a REKLÁMokat kifelejtettem. :-D Az sok alkalmazásnál is befigyel. Alul-felül sávban reklám. Qrvaanyjukat. A retroérzés miatt játszottam a Dungeon Keeper-rel. Ideig-óráig megy, de aztán lehetetlenség előrejutni, HACSAK nem vásárolsz X ezer Ft-ért drágakövet. Pff...
-
beg
veterán
-
KamuMazsola
őstag
Járt nálam egy Elephone M2 3/32 GB. Csak úgy próbaképp csináltam vele fotókat. Telefonhoz mérten - mondom mégegyszer akik ezen lovagolnának, telefonhoz mérten - elég jó képeket csinál.
Amúgy elég masszív készülék. Szerintem szép a kijelzőn a képe, van notifikációs led, az android gombok nem a megjelenítőből vesznek el helyet. Első benyomásra egy elég korrekt készülék, persze sokan mondják, hogy "ZS" kategória én mégis azt mondom ennyit simán megért (50eFt). Stock androiddal érkezett (5.1), semmi felesleges app, vagy kínai (tyúklábas) app nem voltrajta. -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
"..közben meg is jött a válasz az Ibuygoutól az Mi5 Pro színével és LTE B20-al kapcsolatos kérdéseimre:
"Hi my loyal customer, xiaomi mi5 will first release on 1st March, but 128G version only have black color, as the B20 band, I got an answer from xiaomi CS team as below:
Bands of mi5 include:
TDD-LTE (B38/B39/B40/B41) FDD-LTE (B1/B3/B7) TD-SCDMA (B34/B39) WCDMA (B1/B2/B5/B8) CDMA(BC0 / BC1) GSM / CDMA 1X (B2/B3/B5/B8/BC0 / BC1)
Please note that ibuygou will takes few days to get it in stock after release."Szóval a Pro változat (128GB ROM /4GB RAM) csak és kizárólag fekete színben lesz elérhető a fekete kerámia hátlap miatt, és B20 továbbra sincs a Xiaomi telókban..."
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Én úgy tudom, nem tudja.
(#117026) csubuka : TD EU express tapasztalat, de a megfelelő topikban több infó van!
-
Milestone2
nagyúr
Mondjuk a lényeget leírtad:
"...Aki itt akar értékesíteni, az nyomja a 800Mhz-et is..."Más: Európában mutatja be a Mi5-öt a Xiaomi, de ideje lenne már egy olyan telefonnal kirukkolni, ami minden európai bandot/sávot kezel...
-
svgyula
addikt
Szia! Nem érted a lényeget! Már nem Európa a "világ közepe". A telefon piacnak olyan pici szegmense vagyunk ráadásul Magyarország! Sok telefongyártó azt sem tudja, hogy létezik! "Aki itt akar értékesíteni, az nyomja a 800Mhz-et is," Igen azok a szitázó üzemek akik nem képesek betörni egy nagy piacra tolják a falusi LTE sávot! Aki meg bent van a nagy piacokon annak ez itt nem pálya! Valahogy úgy kellene érteni mint egy forma1-es versenyzőt rávenni arra a "dicsőségre" hogy legyorsuljon a "nyockerbe" egy tuning zsigulit
Biztosan tolonganának az F1-es jelentkező pilóták igaz?
De nem a gyártókat kell ezért folyamatosan szidni! Tudomásul kell venni a tényt ha egy telefonban nincs se magyar nyelv se falusi LTE.
-
svgyula
addikt
Szia! Az EU ~500mill egyed. Ázsiában csak India több mint a duplája soroljam tovább........Az EU nem egy "nagy" piac! Akkor amikor 2014-ben az aliexpress éves forgalma több volt mint Magyarország egész éves bevétele mit akarunk? Nem véletlen, hogy a legtöbb telefonjukban nincs magyar nyelv sem! Mivel nem nekünk gyártanak! Inkább én azt kérdezném meg a "kedves-nedves" szolgáltatóktól, hogy mi a b. p.-nak pont ezt a sz@arságot szerelték fel(B20)?! Miért is nem jó nekünk soha semmi olyan ami a másik földrészeken bevált és működik? NA ezen kellene elgondolkodni. A nagy büdös "öndicsérő UNIOS fejlettségünknek" nem tudjuk hol a határa. De meg kellene nézni azt, hogy milyen minőségű és kivitelezésű hálózatokat építenek itthon! Ez a falusi B20 meg a "valahol beragadt mert nem kő" kategória. Vagy a "kicsit sz@r meg sehol nem használják" de nektek jó lesz! Majd vesznek a parasztok olyan telefont amivel működik a net! DE csak szigorúan szolgáltatóktól mert azoknál csak olyan készülékek lesznek amik tudják! Hát nem érdekes? Kérdezem érdekelt egyáltalán valakit, vagy megkérdeztek valakit arról, hogy ez így kinek jó? Na ugye............. Tök felesleges ezeken, az általunk hozzá nem férhető eldöntött tényeken felhúzni magunkat
-
Upo
addikt
Pont ma jössz a telekommal...
-
Outlander
addikt
Nem tudnák olyan olcsó adni egyik "felsőkategóriás" telójukat se hogy én megvegyem.
Na jó a mi4-n elgondolkodtam, mert elvileg arra felmehet a windows is, akkor már úgy ahogy elfogadható lehet, de annyira meg nem vonz a win rendszer... a miui meg egyenesen taszít.
De hát nem vagyunk egyformák.... mindenkinek merevedése van a xiaomitól csak nekem nincs.
-
-
-
Őszintén megmondom, hogy érdekes dolog ez a nyóccáz.
Főleg falusi révén érdekes.A telenyomornak a falunkba' edge van; 3G nincs, nem is volt soha,
Azonban ki tudtam póbálni egy 4g képest telefont, amiben támogatott ama b20, és láss csodát, 22MB/s sebességet produkált. Ez már nem edge kategória. Tekintve, hogy a legjellemzőbb vezetékes netcsomag a faluban a 20MBit/sec (van 60-as csomag is), azért ez egy egész jó alternatíva (most nem a kötség tekintetében, hanem alternatíva mint lehetőség tekintetében).
A vodkafonnak 3G-je van, és szépen megy. 4G - egyenlőre - nincs.
Így jogos, hogy jópáran igenis igénylik a b20 (nyóccáz) meglétét.
Természetesen van más célközönség is, amelynek mindegy, hogy van-e ez az frq sáv támogatása. -
-
cs.zs.
veterán
Valahol az ÁFA-része még jogos is. Távol-Keletről jön , belép az országba , kereskedelmi cikk , áfát kell fizetni, pont.
De hogy a posta azért kérjen pénzt, mert ő megállította a csomagot... hát elmennek a jó k. a. -ba. Én nem kértem hogy állítsák meg, a lakásig szóló postaköltséget pedig odakint már kifizették. Döbbenet. -
szuand1
tag
-
törölt tag
Leírom a story -mat, hátha vkinek hasznos lesz. Úgy kezdődött, hogy nekem is mesebeli lett a GPS jel a telómon. Hol volt, hol nem volt. Nem hatott rá semmilyen Jedi trükk, vagy szoftveres vajákolás. Na, gondoltam, ez a csoda is három napig tartott és most itt a rideg valóság, hogy szarazmtkgps. Nem dőltem a kardomba, hisz benne volt a pakliban, amikor MTK -s telót választottam. Jöhet a "B" terv, a külső GPS vevő! Véletlenül ráakadtam erre a kütyüre. Persze kiderült, hogy ennyiért még kínából se lehet külső vevőt szerezni. Ez csupán egy mezei jelerősítő/jeltovábbító. De, ahogy odatartottam a teló hátuljához, az rögtön megtelt hódokkal és atom stabil pozíciótartással navigált. Szóval, egyértelmű, hogy az én esetemben nem a modullal, vagy a szoftverével van a baj. A hiba oka szimpla összeszerelési, érintkezési probléma és/vagy rossz minőségű antenna.
-
Zeki
nagyúr
Ez nem tudom hogy kapcsolódik a gps modulhoz, inkább érzem parasztvakításnak... más szerint is?
-
A jy-g4s fotózási kategóriát eddig a Xiaomi Redmi Note2 üti meg. Legalábbis az eddigi képek alapján.Hja, és a g4 kameramodul elég drága utánrendelve: 35$... -> 10kHUF kategória.
szerk.: szerintem átmeneti időszak van kínai fronton. Már elég erősek, de nem elég kifinomultak.
Volt ilyen már, a 6577-es korszakban. Aztán magukra találtak a 6589 környékén, és 6595 után megint hullámvölgy. Még mindig tart, de talán felzárkózik a 6795 körül... persze tévedhetek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Synology NAS
- MotoGP & WSBK
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest