-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia!
Csak egy megjegyzés a Honor 6 Kirin 920 messze> a 6753 fölött van...... a Helio x10 kb utolértepedig két éve adták ki. A Honor 7 pedig hát lehet számolni.......
A fogyasztása pedig messze alázza a snapikat. Az én használatommal simán két nap igaz mobilnetet ritkán használok csak telefon és wifi mellett. Ja és azért a térerősség terén sem elhanyagolható az, hogy ahol másik telókon éppen van térerő ott még én simán beszélek. Most néztem éppen a hét elején Darmsatdban egy szemétégető erőmű pincéjében! nekem volt normál térerőm és sem a samu sem a "Wink"(nem ismerem) telókon nem tudtak beszélni. -
Beni2360
félisten
Esetleg egy kis olvasni való
Itt négy fajta 6735 találsz, egyiknél nem is írnak semmit -
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
Az összefoglalóban nem szerepelnek a topikban nagyon óvatosan említendő témakörök.
-Milyen az MTK GPS?
-Milyen a megfelelő képminőséget nyújtó kamera?
-Mennyi a minimum elégséges akkukapacitás?
-Szükséges -e a B20?
-Van-e Crytek -nek megfelelő teló?
Régebben a "szaracsempe" is ezek közé tartozott, de a Win már OFF lett, így ez kiesett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DEll G15 5530
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest