Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peary79
újonc
válasz
RVR400 #117760 üzenetére
Sziasztok!
Az APN-nél vitamaxos beállítások vannak... Ezt honnan vette azt nem tudom mert előfizetéses.
Kipróbálom ezt is de nem gondolom h ez blokkolja a hálózatokat. Kiderül...Kiderült... amint engedélyeztem az adatkapcsolatot az ominózus kártyán igaz megjavult de már blokkolta is a másik kártyát!! Marad a kártyacsere egyenlőre.
"junkpod" nvdata beállítás alatt mit értesz mert ennyire nem vágom a témát:-))
Köszi
Attila -
Peary79
újonc
válasz
Blizzardking #117750 üzenetére
Szia!
Nem vártam holnapig.:-) Az említett régi típusú kártyát raktam csak be felváltba a két slotba.
Egyik esetben sem működik az adatkapcsolat..... Úgy néz ki ő a ludas és így talán egyszerű a megoldás...A
-
Peary79
újonc
válasz
Blizzardking #117750 üzenetére
Szia!
Nem, a csak egy kártya legyen benn opciót még nem próbáltam, előbb próbáltam szándékosan generálni a hibát kártyák felcserélésével, az adatkapcsolat váltogatásával és a 3g váltással. Viszont hétvégén tesztelem.A
-
Peary79
újonc
Sziasztok!
Komoly problémám van friss kínai telómmal. Minden paramétert szívesen megosztok amennyiben ez szükséges. A jelenég a következő. A két sim kártya hálózatra való csatlakozása instabil, hol tökéletes hol csak keresi a hálót vagy x-el jelzi mintha nem is lenne benne kártya. Random probléma de az már biztos, hogy az adatkapcsolatok kikapcsolásával sokkal jobb de nem tökéletes. Fontos szerepet játszik a 3g kiválasztása is mert akkor is akad a térerő. Van olyan, hogy full térerőt mutat mindkét kártyára de kiderül, hogy se fogadni se indítani nem lehet róla. Restarttal általában helyreáll a dolog de ki tudja meddig. Amúgy minden más tetszik a telóban tehát első körben megoldást keresek.
A szóban forgó készülék: iMAN i5800C 4.5'' Waterproof IP67 Android 4.4 8G+1G GSM+WCDMA 2900mAh SmartPhoneÜdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Asztalos klub
- Gitáros topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest