-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peary79
újonc
válasz
RVR400 #117760 üzenetére
Sziasztok!
Az APN-nél vitamaxos beállítások vannak... Ezt honnan vette azt nem tudom mert előfizetéses.
Kipróbálom ezt is de nem gondolom h ez blokkolja a hálózatokat. Kiderül...Kiderült... amint engedélyeztem az adatkapcsolatot az ominózus kártyán igaz megjavult de már blokkolta is a másik kártyát!! Marad a kártyacsere egyenlőre.
"junkpod" nvdata beállítás alatt mit értesz mert ennyire nem vágom a témát:-))
Köszi
Attila -
Peary79
újonc
válasz
Blizzardking #117750 üzenetére
Szia!
Nem vártam holnapig.:-) Az említett régi típusú kártyát raktam csak be felváltba a két slotba.
Egyik esetben sem működik az adatkapcsolat..... Úgy néz ki ő a ludas és így talán egyszerű a megoldás...A
-
Peary79
újonc
válasz
Blizzardking #117750 üzenetére
Szia!
Nem, a csak egy kártya legyen benn opciót még nem próbáltam, előbb próbáltam szándékosan generálni a hibát kártyák felcserélésével, az adatkapcsolat váltogatásával és a 3g váltással. Viszont hétvégén tesztelem.A
-
Peary79
újonc
Sziasztok!
Komoly problémám van friss kínai telómmal. Minden paramétert szívesen megosztok amennyiben ez szükséges. A jelenég a következő. A két sim kártya hálózatra való csatlakozása instabil, hol tökéletes hol csak keresi a hálót vagy x-el jelzi mintha nem is lenne benne kártya. Random probléma de az már biztos, hogy az adatkapcsolatok kikapcsolásával sokkal jobb de nem tökéletes. Fontos szerepet játszik a 3g kiválasztása is mert akkor is akad a térerő. Van olyan, hogy full térerőt mutat mindkét kártyára de kiderül, hogy se fogadni se indítani nem lehet róla. Restarttal általában helyreáll a dolog de ki tudja meddig. Amúgy minden más tetszik a telóban tehát első körben megoldást keresek.
A szóban forgó készülék: iMAN i5800C 4.5'' Waterproof IP67 Android 4.4 8G+1G GSM+WCDMA 2900mAh SmartPhoneÜdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest