-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Kornel #121478 üzenetére
Hiába van +10k a Redmi 3-ra, ha még +50k-ért se lehet pl. LTE B20-at varázsolni egyik Xiaomi-ba se.
Van akinek ez fontos szempont, lévén az ország nem csak Bp-ből meg pár nagyvárosból áll, na meg ugye vannak vodafonosok is.
De szerintem ezt milliószor kitárgyaltuk már itt.
Lehet, hogy noném a vernee, de semmivel nem nonémebb a Döginél, és a 26k-s X5 Pro-nál a Thor pár ponton erősebb alternatíva annak, aki olcsó B20-as telefont keres. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #121478 üzenetére
Toled is megkerdezem.
Mi a baj az InFocus-szal?
En irtam kb masodikkent ittt rola, ugy hogy par telo mar atszaladt a kezemen... Ha szar leirom, ha jo leirom.
Mielott lazadoztok. Olvastatok Ti is mit irtam rola, nem?
Na mindegy...Azt szoljuk mar le amit tapasztaltunk...
En az altalatok lehordott markat hasznaltam. Felraktam ra a szarjaim, telefonaltam vele, nyuztam.. Leirtam oke.
Ti meg most ezt kb megkerdojelezitek,?..Remek kis fórumtopic lesz akkor ez is... Ez nem noname..
Èrtem... Nos sracok. Kileptem akkor innen is....Koszonom ,de ebbol en nem kerek.
Te nem akarsz tesztelgetni, hagyd meg nekem. Mert kb ezt csinaltam mar 2eve is...
Ez kb olyan,hogy 1hete munkahelyet valtottam... Maradhattam volna a regi helyen is, 60eves koromig... Vagy valtok.... Es jobb lett.Igen. szoval, amig nincs vele tapasztalatod. Akkor ne is szold le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Haditechnika, harcászat
- Sorozatok
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest