Hirdetés
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Kornel
üzenetére
Hiába van +10k a Redmi 3-ra, ha még +50k-ért se lehet pl. LTE B20-at varázsolni egyik Xiaomi-ba se.
Van akinek ez fontos szempont, lévén az ország nem csak Bp-ből meg pár nagyvárosból áll, na meg ugye vannak vodafonosok is.
De szerintem ezt milliószor kitárgyaltuk már itt.
Lehet, hogy noném a vernee, de semmivel nem nonémebb a Döginél, és a 26k-s X5 Pro-nál a Thor pár ponton erősebb alternatíva annak, aki olcsó B20-as telefont keres. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel
üzenetére
Toled is megkerdezem.
Mi a baj az InFocus-szal?
En irtam kb masodikkent ittt rola, ugy hogy par telo mar atszaladt a kezemen... Ha szar leirom, ha jo leirom.
Mielott lazadoztok. Olvastatok Ti is mit irtam rola, nem?
Na mindegy...Azt szoljuk mar le amit tapasztaltunk...
En az altalatok lehordott markat hasznaltam. Felraktam ra a szarjaim, telefonaltam vele, nyuztam.. Leirtam oke.
Ti meg most ezt kb megkerdojelezitek,?..Remek kis fórumtopic lesz akkor ez is... Ez nem noname..
Èrtem... Nos sracok. Kileptem akkor innen is....Koszonom ,de ebbol en nem kerek.
Te nem akarsz tesztelgetni, hagyd meg nekem. Mert kb ezt csinaltam mar 2eve is...
Ez kb olyan,hogy 1hete munkahelyet valtottam... Maradhattam volna a regi helyen is, 60eves koromig... Vagy valtok.... Es jobb lett.Igen. szoval, amig nincs vele tapasztalatod. Akkor ne is szold le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest