- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
RVR400 #39402 üzenetére
Igaz, csak konkrétan a Defy-kre gondolt a kolléga, és arra válaszoltam.
Kolléganőmnek kb. három hete volt hasonló csere a Defy-jén, ugyanilyen okból.
Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy a GG rossz dolog lenne (egyáltalán nem az), de szerencsétlen leejtéstől az sincsen védve.
-
-
-
anonym1s
őstag
válasz
RVR400 #39147 üzenetére
Hali.
Az utolso mondatod hibatlan, abban ossze van foglalva tomoren a concorde es n9589 kozotti kulonbseg
Azert annyival kiegeszitenem az irasodat, hogy a concorde nem 69ezer hanem 80 (79.900ft)!
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #39144 üzenetére
Nem értettél meg ezek szerint! :-)
Van olyan készülék ami teljesen megegyezik a CC5700-val (hiszen a Star-tól vásárolták) de van olyan Star 9589 amire nem jó a CC ROM-ja!
Csak azt akartam mondani, hogy először azonosítani utána romolni, mert meglepetés is lehet.
Azt a készüléket pedig ismerem, hiszen az volt nálam is teszten.
A kétszer annyiért duma pedig erősen ferdítés, hiszen hazai HIVATALOS forgalomban teljesen rendben van az ára. ÁFA,VÁM, kereskedelmi haszon, support, stb.
-
Shummo
senior tag
válasz
RVR400 #39117 üzenetére
nagyon tetszik ez a csoda (TCL Idol X S950). csak 4 dolog zavar
1. fent van a tetején a power gomb
2 a vissza gomb a bal oldalon (sztem jobb oldalon jobb, mert sokat használjuk, és nem kell akkor 2 kez)
3 az akksi csak 2000mAh, kérdéses ez mire elég ennél a gépnél.
4 en is ugy latom hogy nincs TF card slot+ tudom hogy jó ára van. de igazából 60k-nak örülnék. Amig ennyi addig marad az SGS2
Mindenesetre nagyon tetszik! -
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #38594 üzenetére
Oké , a hanzi-karakteres Antutu-screenshot korrekt a jiayumobileshop.com-on abban hogy
"1209MHz (x4)" világossá igyekszik tenni valamiről egyes információkat, de
de az a bizonyos focalprice.com mit árul vajon Azon a vonzóan olcsó áron? G3-at vagy G3S-et?És még ez a jiayumobileshop.com is (Ez egyébként vajon hivatalos disztributor?)
a g3s paramétereként olyat ír hogy123 x 62 x 10.8mm (L x W x T)
Ez pedig pl. nem korrekt náluk sem
(Valamennyire tudnak pontos specifikációkat
)
Ejiayu.com ("A gyár szájtja") G3S 135x65x10.8(mm)
-
-
imicip
csendes tag
válasz
RVR400 #31070 üzenetére
Szia,
pár mondatban meg tudnád a MIZ Z3-ról osztani a tapasztalataidat?
Az asszonynak néztem ki, pofás darab, neki nagyon tetszik.
Többek között a kijelző érdekel, mert a leírások szerint sima TFT, és egy IPS panelhez képest jobb-rosszabb a minősége?
Milyen színek erőssége, a betekintési szöge és a fényereje?
Van rajta noti led?
Tényleg több mint 20 deka a súlya?
Mennyit bír az akkuja egy átlagos felhasználással (napi 20p telefon, 2 óra net, fél óra játék)?
Hirtelen ennyi jutott eszembe, és előre is köszönöm a válaszod. -
GIJoe
addikt
válasz
RVR400 #35061 üzenetére
sokszor leírtam, de most is leírom.
csak a bankoknak ennyi, ez hivatalos középárfolyam
tehát a kereskedelmi bank még rátesz valamennyit, vagy
a paypal számol rá még bőven, én inkább egy OTPs árfolyamot nézek
Deviza eladási eladási sor... -
válasz
RVR400 #34225 üzenetére
Na, akkor így már sikerült érthetően leírni, amit akartál. (a két linked egymásnak teljesen ellentmondó volt, de mondandót nem fűztél először hozzájuk, ezért nem volt értelmezhető)
Mivel a focalprice oldalát már rég ismerem és sokat vásároltam már tőlük, tudom, hogy ha esetleg nem lesz igaz az ott és máshol leírt adat, akkor nincs problémám, mert simán visszaküldik a pénzemet.
Azért köszönöm a sajátos segítő szándékot. -
-
-
andras888
aktív tag
válasz
RVR400 #32899 üzenetére
Megvolt a quadrant, bebizonyosodott, 6575 van benne. Gondolkoztam, ha visszaküldeném bukok 3k plusz megint nemlesz telóm egy jó darabig. Megszerettem a telefont, hd, 4,7", megaztán ha belemélyednék a romba, kipucolnám, lehet megtáltosodna. Nekem csak netezésre kell.
Emlitetted a részleges visszafizetést, mennyire számíthetok? Van esetleg valami tapasztalatod ebben? -
hungobungo
senior tag
válasz
RVR400 #32922 üzenetére
1. nincs ilyen oldal.
2. leírtam, hogy 4.x-es Android óta lehet törölni bármilyen Google fiókot, "A Play-ből" nincs értelme, mivel az is az Androidost használja.Szerintem fogadd el azt hogy jobban tudom, ne vedd nagyképűségnek vagy sértésnek. Mivel a fórum hozzászólásod megmarad az utókornak, ha nem cáfolom meg, a később azt olvasók azt hihetik, hogy tényleg így van, pedig dehogy...
-
andras888
aktív tag
válasz
RVR400 #32783 üzenetére
ráírtam az eladóra, hogy ne legyek "k*cs*g" hogy nem szólok neki erre azt mondta hogy futtassak antutut, hogy hány pontot kapok. Megtörtén össz pontszám 10225 ram 2004 cpu 3301 cpu float-p 2584 2d 283 3d 1184 kaptam, az jó vagy rossz? Illetve mannyire bízhatok benne, mert rajta volt a telón és nem tudom frissíteni.
-
GeoPhoto
tag
válasz
RVR400 #32540 üzenetére
Szerintem a Happy Hourt el lehet csípni, de ügyesnek kell lenni, de nekem sikerült már párszor
Azt hiszem eddig 2 telót, meg a Androidos TV boxomat vettem így. Volt már, hogy full árat számolt mégis, akkor kis levelezésre szépen törölték a tranzakciót, de akkor még nem tudtam, hogy mennyire gyorsan megy ez az egész...
-
valenc
tag
válasz
RVR400 #32429 üzenetére
Én is ezt linkeltem
Igazából szerintem biztosan nem lehet tudni hol ezt írják hol azt... ráadásul valahol 512mb ram van benne:ez is ugyan az it td-scdmaval itt meg 512 mb ramall.Igazából ezért nem venném ezt mert baromira nem tudni hogy melyik információ valós szerintem.
-
tolvaj!
őstag
válasz
RVR400 #32309 üzenetére
ez egy s3 mini klón de pont befelezve a belső értékeket.....1x1ghz +512mb...
(#32308) instantwater
inkább próbálj meg lőni egy alcatel ot 993 d-t passzolom hogy most mennyi. a paraméterei ugyanezek mint az s3 mini klónnak, de tutira van benne magyar nyelv és van belőle fekete is. -
válasz
RVR400 #31624 üzenetére
Jól sejti citkar kolléga, nem ez azolcsosag.hu-ról vettem, de szerintem ez teljesen irreveláns jelenleg.
Jó fej vagy sem, mutass már nekem egy olyan emberkét, aki haszon ígérete nélkül két fűszálat is keresztbe tesz... Ennyi, ilyen világban élünk.
Azt meg hagy ne kelljen visszakeresnem, amikor az egyik kolléga itt érdeklődött a topicban, hogy itt Mo-n melyik készülékeket lehet beszerezni, mert fingja nincs az angolhoz, meg úgy általában a Paypal-hoz... Itt rögtön adódik egy jó üzleti lehetőség, és mint tudjuk, mindig akadnak élelmes emberek. (Itt a topicban is van ilyen, ha jól tudom. No offence!)
-
citkar
addikt
válasz
RVR400 #31624 üzenetére
Én nem vagyok biztos benne hogy #31615) iMaverick ugyanarról beszél, az hogy nála megjelent egy cég üzletkötője s adott neki telefont, nem biztos, hogy az azolcsóság volt, nem tudni.
Alapvetően nincs bajom az azolcsósággal (bár vannak kétségeim, hogy teljesen legalis-e, számlát ad, engedélye van-e stb.), nem az én dolgom. De azt senki se állítsa, hogy magyarországi garit adnak, vállalnak, hiszen még ők maguk sem állítják az oldalukon!(#31626) sasa311:
"Amit tőlük veszel azt természetesen nem pénzért szerelik!."
Na ez hogy így van, azt vagy elhiszi valaki, vagy nem. Az hogy 30 perces munkát s 500 forintos alkatrészt bevállal el tudom képzelni, de igazi garanciát nem véletlen, hogy nem vállalnak, maradjunk annyiban.
Ismétlem, nem adnak magyarországi garanciapapírt az oldal szerint, ez jelent valamit. -
válasz
RVR400 #31590 üzenetére
Hát ja, így is lehet nézni. Meg úgyis, hogy itt ha garis problémád van, akkor bemész és cserélik... Nem kell postázni, meg várni, meg rágni a körmödet.
Erre a 30eFt-ra meg leginkább azt tudom írni, hogy aki így nézi, az rendeljen Kínából. Én nem onnan rendeltem.
A cég üzletkötője személyesen jött ki hozzám, elhozta a telefont. Ugyan nekem nem kellett gariztatnom, de a kolléganőm vett egy ugyanilyet, és nem működött a GPS... Egyáltalán. Felhívta, mondták hogy vigye be és megbeszélik. Odament, megnézték, tényleg nem ment. Erre: steksz vissza vagy jó lesz valami más? Erre jó volt neki egy 10"-os Aionol tablet...
Ahogy nézem a kollégák is ezen adjonak... (citkar és sasa311)
Mielőtt félreértenél: a mostani Amoi-t én is Kínából rendeltem, nem óhajtok mégegyszer azért fizetni, hogy legyen rajta itthoni garancia. (Vagy ugye olyan extra szolgáltatások, mint a Samsung-nál a garanciafutár.)
-
arfer
senior tag
válasz
RVR400 #31502 üzenetére
Sajnos az MTKDroidTools-szal sem megy a rootolás. 2.2.7-tel az első újraindulás után azt mondja, permission denied... A többi verzióval meg nem történik semmi a Root gombra nyomás után...
@cappa CWM recovery-t nem találtam sajna ehhez a telefonhoz. A leírásod alapján próbáltam MTKDroidTool 2.2.7-tel, 2.3-al, 2.4.4-el, 2.4.6-tal, de semmi
-
cekkk
veterán
válasz
RVR400 #31056 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android&hl=hu
Ez és rosszul olvassa ki állítólag az adatokat, így fals eredmények születnek. -
imicip
csendes tag
válasz
RVR400 #29179 üzenetére
Sziasztok,
szeretnék az asszonynak venni (ő akar) egy új telefont. Ő a note 2-vel szemez, de közöltem vele, hogy egy komolyabb laptop árát nem vagyok hajlandó kiadni érte.
Ezért már jó ideje olvasgatom a topikot, de minél többet olvasom annál bizonytalanabb vagyok.
Így segítséget kérek, hogy a tapasztalataitok alapján a lehető legjobbat válasszam.
Íme az asszony igényei:- fehér színű,
- jó nagy legyen a kijelzője, 5,5"-5,8" között (megamániás a szívem szottya),
- elfogadható fényképező,
- ehhez a mérethez hd kijelző,
- legyen benne kihúzható érintőceruza,
- magyarul tudjon, ne kelljen buherálni.
Előre is köszönöm az ügyemben fáradozóknak(#29179) RVR400
Ezzel a Z3-al készített képeket megnéztük, és az asszonynak nagyon tetszik, tudnál több információt is megosztani erről a telóról, és hogy honnan rendelted?
Köszi. -
-
sz_gabor
tag
-
-
SUPREME7
őstag
válasz
RVR400 #30029 üzenetére
Igen ezt másik topikban is leírtam, hogy ha odafigyel az ember az értékelésre, és csak megbízható eladótól rendel akkor igen, mondható megbízhatónak, bár ez a SGSIII meg a Lumia 920 is papíron megbízható eladótól lenne, de ki hiszi el, hogy kap 40K-ért SGSIII-at meg 50K-ért Lumia 920-at? Még agyonhasználtat se....
-
tboy72
aktív tag
válasz
RVR400 #30011 üzenetére
Én már rendeltem nagyon sokmindent az Ali-ról, minden megérkezett eddig, két hibás terméket kellett visszaküldenem, de mindkettőnél kifizette az eladó a postát, az egyiknél küldött egy teljesen új terméket, a másiknál pedig visszautalta a vételárat (én kértem, mert már nem kellett a termék), egy vitás esetem volt, ahol az eladó szó szerint gyökér volt, de ez is az én hibám, mert nem néztem meg az értékeléseit előtte. Nem vert át, csak sokkal hosszadalmasabb lett az üzlet, mint amire számítottam. (azért itt is kiharcoltam az Alin keresztül 10 dodó visszatérítést!)
Szóval nekem csak pozitív véleményem van róla (az Ebay, sokkal rosszabb arányban teljesít.)
Bocsi az Offért, de muszáj voltam leírni, mert szerintem felesleges az Alit kihagyni a lehetőségek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Minden, ami Unreal Engine
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest