-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
Tim82 #136784 üzenetére
5000-es topikját nem olvastam, csak a nagyobbakat. Szerintem erősen bolt (és felhasználói szokás) függő ez az önálló életet élő telefon. Vegyél megbízható helyről és használd óvatosan. Ez igaz bármilyen okostelefonra.
Nekem egy tabom van - nem a szokásos helyeimről -, amire minden nethez jutás esetén azonnal települnek random alkalmazások. Mondjuk engem nem érdekel, mert nem netezésre tartom, viszonylag ritkán engedem nethez, számítok rá és azonnal törlöm.
Az általad írtakra valóban jók a BV-k, ennyit bőven tudnak. OTA frissítés is szokott lenni, nyilván egy idő után már semmi, de én nem hiányolom. Ha nincs mit javítani, akkor minek újabb csomag rá?
Én árakat (is) nézve ragaszkodom az Oukitelhez (nagy akksi miatt, többféle is van) és a Blackviewhez (ebből is többféle van), volt Samsung, THL, Homtom, Sony, Evolveo, Nokia, stb, de én az említett kettőt favorizálom.
AGM-et is vennék strapaokosnak, ha jobb összeállításban lenne. Tényleg hasonlítsd össze őket a kimovilon, nézzél megfelelő üzletet és úgy dönts. -
IldiH
tag
válasz
Tim82 #136777 üzenetére
BV6000 volt, nálunk tökéletesen bevált, nem kelt önálló életre sem. A HW is rendben volt, játékokkal nagyon terhelve is csak a nagyon komolyaknál döccent néha. A korábbi szériánál gond volt a hangszóró takarása, gyűjtötte a port, de a gyártó cserélte mindenkinek, akinek behalkult és kért új hangszórót. A vizet, leesést is bírta.
Most BV8000 Pro van, nyilván sokkal jobb, mint a 6000-es. Eddig ez sem tűnik belepiszkáltnak. A komoly autóverseny játékoktól döccen csak, amúgy jól fut.
AGM-ből csak nyomógombos strapatelefon volt, az a hasonlókhoz képest jobban teljesített. Az olvasottak alapján jobb minőség, mint a BV. A kérdés az, hogy azokat a funkciókat tudja-e, amit akarsz. Néztem okosat is náluk, de a BV jobban passzol az igényekhez (na meg az ár is számít).Javaslom, hogy pl a kimovil oldalán hasonlítsd össze őket
-
RVR400
veterán
-
balazsbence
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest