- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
demyen #32644 üzenetére
Megérkezett a lányom ZTE V967S készüléke. Nagyon rendben van, csak egyetlen bajom van vele. Elvileg rootolt lenne, de mégsem működik rajta a root. Fenn van a SU, de frissítést kér, ami nem fut le. Mivel fenn van a superuser.apk, emiatt a szokásos MT6589 root-módszer sem működik, nem tudja felülírni a meglévőt. Valakinek esetleg valami ötlete?
-
RVR400
veterán
válasz
demyen #32636 üzenetére
1 GB van benne valójában, gondolom a tökéletes koppintás érdekében át vannak írva a dolgok, hogy a tesztekben más eredmények látszódjanak.
(#32640) Gerasz : Nincs ebben semmi etikátlan, aki kényelmes, és nem vállal rizikót, az fizesse ezt meg. Mindenki tudja, hogy a luxus az, aminek nem véletlenül az a neve, ami. Ha valamire szánok időt meg fáradságot, akkor én sem csinálnám ingyen. Ráadásul, ha tényleg gond van a telóval, amikor megjön, akkor nekem kell lezongoráznom úgy, hogy nincs is nálam a telefon és nem is láttam, csak elmondja valaki, hogy mi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED világítás a lakásban
- Renault, Dacia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest