-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
Itt kicsit túlzol:
"Méretben majdnem ugyanakkora, kapacitásban meg a majdnem duplája."
Méretben majdnem sem lehet ugyanakkora,
ha még is majdnem egyformák, akkor a címkén az adatok nem valósak.A Silicon Anode akkuk "csak" 25%-kal tudnak többet a Li-ion akkukhoz képest.
-
svgyula
addikt
Szia! Olvastad ugye amit írtam volt ott szó típusról? A prestigio telók nem arról híresek, hogy a legújabb technológiát használják sőt! nézd meg a paramétereit. A hozzászólásomat erre írtam! Az hogy egy akkumulátorban milyen összetevők vannak te megtudod állapítani tapogatással? mert ha nincs otthon kémiai laborod akkor csak abból indulhatsz ki amit rászitáztak. Erről meg csak ennyit.................... Se te se más itt a fórumon nem ismeri az akkumulátorok gyártási technológiáját a tulajdonságukat meg csak tapasztalati úton lehet lemérni. Tehát azt hogy mi van benne még akkor sem tudod megmondani ha felboncolod! Tehát akkor mit is írsz a "Silicon anode li-polymer"? A feljebb belinkelt táblázat alapján nincs akkora különbség közöttük ami a azonos méret mellett a dupla teljesítményre utalna. Amit írtam az a "szitázás szerint" mindegyik Litium-ion akkumulátor. A lap alján a különbség.
-
Blizzardking
őstag
A Lenovo nagyon jól optimalizált és átgondolt telefon. Megkockáztatom hogy ugyanakkora akksival a 780-as tovább bírná mint más gyártók készülékei. Persze lehet hogy csak elfogultság
gradient99 - a 6582 egy újabb chipset, szintetikus tesztekben általában 30-40%-ot hoz a 6589-hez képest. Személyes tapasztalat alapján (egy ilyen egy olyan van a családban de más gyártótól) a 6589 hűvös, ez egy Lenovoban van, a 6582 forró is tud lenni ha hajtják (ez meg egy jiayu). Mindezt ne tekintsd általánosnak, majd a többi tulaj megerősíti hogy az övé milyen. Akkuidőről nem tudok érdemben nyilatkozni, elvileg ez egyformán jó mindkettőnél. Szokásos 1-2 nap.
-
-
Blizzardking
őstag
Ez alapján nagyon jó cuccnak tűnik. Gyakorlatilag nem is írt róla rosszat. A wifi részt még érdemes lenne boncolgatni a T11 topikban olvasottak alapján, illetve fura hogy ekkora bika akkuval a csávónak 2 napot megy el. Azt írja 40 perc 3G beszélgetés alatt esett 1%-ot a töltöttség. Ezek szerint a kijelző kajál sokat. Ugyanakkor nem 10 óra képernyőidőt ír, hanem 10 óra folyamatos mozinézést
Sokszor szerepel ez az "NXP box audio" chip. Van ilyen más telefonokban, és valóban számíthat a hangminőség szempontjából..? Ismeri valaki..?
asdf_: más anyagok vannak benne, ebben valami szilicium anód van. Ez lehet az oka a nagyobb feszültség-toleranciának. Nem feltétlen agyatlan erőszakolásról van szó.
-
Komplikato
veterán
"Nálam okosabbak szerint ezek a selejt nyolcmagosak. Ki tudja, meddig bírják."
Mi köze van a selejt voltuknak ahhoz meddig bírják?
Ennyi erővel nem szabad i5/i3/Pentium procit venni, vagy 4-6 magos AMD FX-et, vagy Sempront, stb. Ezek is mind selejt procik, nem? De a nem működő részeit nem is fizettetik ki. -
Bendegúz98 képe FFC (Flat flexible cable)
RVR400 képe konfekcionált kábelköteg (ez esetben nem a klasszikus értelemben vett szalagkábelből, mert nincsenek a szigetelések egymással "összepréselve")Azonban mindkettő tekinthető szalagkábelenek a köznyelvben.
(Mint pl. már volt szó a szaknyelv elkorcsosulásáról: ROM-ot mondunk amikor igazából Firmware-t telepítünk, stb...)
Ennyi "pongyolaság" elférhet bárki részéről... szerintem. -
Dominó85
addikt
-
-
WOT-H-A-C
veterán
"Majd akkor, mikor elmondják, hogy az 1700-as akksi náluk egy hétig is bírja non-stop és a Szent Hangya ingyen még egy fűszoknyás honolului lányt is adott mellé."
Ez jó volt!!
Lomha v8: ennyi pénzért gyakorltilag megtudod venni a topp katgóriás készülékeket is!
lenovo K910, oppo find5,find7,OnePlus1,THL T100s,THL T200,jiayu G5s,Zopo zp998,Xiaomi mi3 stb stb
-
-
zörgö
tag
-
Chaser
legenda
Valszeg veszek egy mijaut', csak hogy lássam ennyiért mit adnak
Aztán a hongmi jön véglegesre.
alázógyík: Itt már volt +1 korábbról
tolvaj!: Nem is tudtam hogy ebből is van dual
Alapvetően nem lenne rossz, de ennyiért kicsit nagyobb felbontást elviselnék. Kamera se túl jó, előlapi nincs is ha jól látom, vaku sincs, értesítés talán, GPS viszont biztos jó 520 alapján. Egyébként nem kellene droid feltétlen. Szétnézek használtan mennyiért vesztegetik ezeket. Egyelőre jó lesz a kalapba.
gipsztigris: Direkt nem akarták kisebbre?
-
gipsztigris
addikt
Nem nagyon akarok vitát generálni, de egy megjegyzésem azért lenne!
Ez az általatok hirdetésnek nevezett hivatkozás SEMMIVEL sem különb, mint az a rengeteg aláírásban szereplő hirdetés......szerintem. Szóval, ha tiltunk valamit akkor legyünk már következetesek, és ne játsszuk meg magunkat!
-
rongaucho
tag
Ez a Jiayu F1 tetszik, sőt van 3g nélküli változata (gyereknek úgyse lenne), ami 60 dolcsi lenne a Pandánál, viszont éppen "out of stock". De már én is elgondolkodtam, hogy átadom a ZTE-t a fimanak, magamnak meg egy F1-t beújítok.
Egy ilyen "márkázatlan" teló nagyon necces lenne pl.?: [link]
-
kisgyerek85
senior tag
Azt láttam, de jó lenne ha valaki felvenné velem a kapcsolatot pl skype-on, zoltanh85
Nagyon nem értek hozzá és nem szeretném még jobban elrontani. Pl. nem tudom, hogy a videó elején miért írja bele a tárcsázóba azt a számot amire bejön az a program amit nekem is a kínai ajánlott, hogy tegyek fel.
Ami meg is történt, de a radio információ menünél nekem radio off van, és imei számra is azt írja, hogy ismeretlen. -
axlfsi
veterán
Nem értesz hozzá. Olvasd el mégegyszer az oldalt
Szerk.: xiaomifestival GMT+8 az akció kezdete.
(#75485) fateless Tehát akkor, mondhatni kifejezetten nem jó ez az ár (mivel volt már olcsóbb, várhatóan lesz is még!).
-
sajtjani
tag
Alapjaiban egyet értek! De elfogadni illene hogy vagyunk sokan akik toleráljuk ezeket a hazugságokat, én pl úgy vettem ezt a készüléket hogy tudtam az aksiról. Ettől én már egy igénytelen hűlye vagyok, hogy ilyen szarokat vásárolok? Ha igen a válasz, akkor helyettetek pironkodok.. Évekkel ezelőtt már felvetettem hogy tudomásul kell venni, hogy kina egy kommunista elnyomás alatt szenvedő ország, bármit lássatok ki a csillivilli weblapokból meg a felső 200 millió életszínvonalából. Már elég öreg vagyok hogy ne felejtsem mi milyenek voltunk 30 éve. Ezért elfogadok minden kinai hazugságot, csak kivédeni próbálom vásárláskor.
-
wincmd32
tag
Igaz h noname, de attól még lehet egy jól sikerült konstrukció és ahogy nézem a "nevesebb" kinaiakat jó részt ugyanaz a HW belül, kissebb nagyobb eltérésekkel játszanak ők is. (pl 4gb Rom vagy 8GB rom, 1GB ram 2GB ram, 2,4,8 magos mtk soc mindegyikben..)
A támogatást pedig személy szerint innen reméltem, feltételeztem nem én vok az egyetlen aki ilyet rendelt. De látom hogy nagyon nem népszerű ez a teló, pedig annyira nem lehet rossz. Eddig 2 felhasználó véleményére tudok csak alapozni de ők meg vannak elégedve vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged