- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- A ventilátorok világában feltűnt a Noctua új, 120 mm-es bajnoka
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
#01993216 #85332 üzenetére
A kifinomultabb gyártók (mint az én telefonom esetén is) több mélységben védekeznek a rootolás ellen. Esetemben pl. a rootoló szkript CWM (vagy TWRP) Recovery-ben történő telepítése után (ami ugye felteszi a SuperSU-t) még törölni kell Root Explorer-rel egy fájlt (set-immutable) és cserélni kell a boot.img fájlt egy módosítottra, mert még egy helyen blokkolva van a rootolás.
Ezt telefonom xda és orosz fórumán részletesen magyarázzák, én csak végrehajtottam, működik.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55251970&postcount=1673
-
Laza...
addikt
válasz
#01993216 #85341 üzenetére
Próbáld meg a rootgeniust, problémás esetekben szokott müxeni. Ha megállna 27% körül ne aggódj, és legyél ott mert vagy 2x OK-t kell nyomni a telón (vagy 5-7perces folyamat - időhúzásban is jóóóó
)
-
törölt tag
válasz
#01993216 #85332 üzenetére
Ha csak simán a nyers, érintetlen ROM-on lefuttatom a kábeles megoldást, MTK6589 ROOT-ot, akkor a végén ez a 2 sor fogad:
/system/xbin/busybox: not found
/system/xbin/su: No such file or directoryBelenéztem a CMW-es .zip-be, mindkét fájl ott vagy az xbin könyvtárban.
Ugyanezzel a ROOT programmal eddig minden ROM ROOT-olható volt, ami nem volt az gyárilag. -
andrasxx
tag
válasz
#01993216 #5483 üzenetére
Tmallbox.com-on vettem (Amokbuy.com)... 12 nap alatt megjött, nem volt semmi gondom...ez július végén volt...
A telefonnal először gondom volt, nem ment a gmail naptár... de romcsere megoldotta.
Múlt hét óta meg már tud magyarul teljesen...
Nagyon egyszerűen lehet romot cserélni... először kellett rootolni, de utána már a romok rootoltak...
Ami gyenge, az a led-vaku és a akkuja nincs a toppon. Ez az utolsó rom úgy érzem kevesebbet fogyaszt, így azért biztonságosan elmegy egy napot. Naponta töltéssel ha meg tudsz barátkozni, akkor nagyon jó..... -
robit1973
aktív tag
-
Jazz
veterán
válasz
#01993216 #5464 üzenetére
Konkértumot én se tudok, fórum címeim vannak ahol lehet tájékozódni. Többen is hackelgették itt....gondolom létezik valahol.
Annyira azért nem szeretném buherálni. Én lesajnálom hogy angol a nyelve vagy nem, tökéletesen jó lesz az angol is, sőt...lásd pc: defrag -> lemeztöredezettségmentesítő
Az se érdekel ha ilyen apróbb hibák lesznek, töltöttség jelző nem pontos....kit érdekel. Googel play....nem kell, megoldom máshogy. Csak lehessen vele telefonálni, meg menjen rajta az iGO....remélem ahhoz nem kell root-olni.
-
hungobungo
senior tag
válasz
#01993216 #5440 üzenetére
Van rá magyar nem hivatalos rom, nemrég telepítettem és javítottam teljesebbre egy H8000-on (OEM zp500-ason - ugyanaz a rom van mindkettőre).
A H8000 ugyanabban a gyárban készül, mindkét telefon ugyanaz, tudom ajánlani, mert 15-20$-al olcsóbb. És két akksi, fólia és hátlap is van a dobozban....
-
hungobungo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Linux kezdőknek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged