Hirdetés
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Ezt arra a tudományos eszmefuttatásodra írtam, amiben azt boncolgatod, hogy a nagyobb méretű akksi tudja csak azt a teljesítményt ami rá van írva. Tegyél egymás mellé egy lenovo a820 és egy THL5000 akkut. Méretben majdnem ugyanakkora, kapacitásban meg a majdnem duplája. És ezek nem kamus rászitázott értékek, egyik cég sem arról híres. Fogadd el, hogy egyre kisebbek lesznek egyre nagyobb tárkapacitással.
-
Murphys2
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Mivel én tettem fel a prestigo 5503-ról a kérdésem, így akkor megint kérdeznék. Ha a prestigo nem a legújabb technológiát használja, akkor miért lehet vele két napig folyamatosan Lehet, hogy marketing fogás, de ha csak a felét tudja, már az is nagyszerű! Lehet, hogy mégis jó az a 4000 mAh-s aksi... egy szó, mint száz, nekem hosszú üzemidejű teló kell. 12 órákat melózom, és nem szeretnék a töltővel együtt dolgozni menni, mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- Automata kávégépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest