Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orkester

    senior tag

    Sziasztok!
    Eddig csak olvastam topikot, de most már írok is pár sort.
    Nagyon nem jön be ez a telefon vásárlás...
    Én is benne voltam/vagyok egy Hoo-s (Jiayu G3) rendelésben, persze nekem is kézbesíthetetlen. Többetekkel 1 időben rendeltem és csak ma d.u. jelent meg a posta.hu-n.

    Miután biztossá vált a csalás rendeltem közben az Antelife-ról egy Jiayu G2-t, mert az új 2magos, 1GB Ramos raktáron volt és aznap a Youtube-ra is feltöltöttek róla saját videót.

    Attól kérdezném, aki már rendelt tőlük, hogy miután feladták is "Processing" volt az állapot? Mert már 2 emailemre nem válaszoltak, a Facebookon mindenki panaszkodik, hogy náluk sem változott a rendelés állapota régóta és senkinek nem írnak, bezzeg napi 3 reklámot kirakni nem lusták. Skype-ra sem lépnek be. Nagy nehezen elértem a live chat-en valakit, az utánanézett (elvileg) és közölte, hogy már feladták, de várnom kell pár napot, hogy elküldjék a csomagszámot. Érdekes.

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák