Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz
whatnot
üzenetére
HAli!!
Saját tapasztalat (mondom saját):
Haier w910(nem mosógép): Qalcom chipset, qrva gyors navi.Dögi dg350 pixel: 4mag MTK chipset, fullhidegindítással 20-50s talál jelet, és stabilan navigál,ha rásegítesz EPO-val 5-30s alatt fog műhódat.
Sanyi xperia L: Qalcomm chipset, ott is jelet fog ahol az S3, meg a többi (munkatársak) telói csak vakaróztak.
Dögi dg100: 2mag MTK chipset : a második már jó volt
, fogott jelet navigált teljesen átlagos(sokat nem próbáltam, gyorsan ment a háztól egyébb hülyeségei miatt)Jiayu F1: 2mag MTK chipset: megy müködik teljesen átlagosan fog jelet, nem dobálja el, úgy működik, mint a Dögi Pixel. Próba navigálásnál nem tapasztaltam semmi problémát.(A Zasszony használja)
Lyánygyermek vmillen samu lite tablet 7": akármichipset: müködik.
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, fogott jelet navigált teljesen átlagos(sokat nem próbáltam, gyorsan ment a háztól egyébb hülyeségei miatt)