Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Mini-ITX
- OLED monitor topic
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rongaucho
tag
Kösz a tippet!
Tudom, hogy a gyerek fog először reklamálni, de azt majd én lerendezem... (Nem is az eltörés a veszély nála, hanem az elvesztés)
Úgy gondolod, hogy ha ilyen telefont keresek (4", 800*480, 512 MB RAM), ZTE V 889S vagy M a kinduló modell? 50-60 dollárért nem kapok elfogadható minőségűt? Filmeket nem nagyon fog rajta nézni, tehát a felbontásban mehetünk lejjebb.
(Meg aztán kicsit elvi kérdésnek tartom, hogy ha magamnak 66 dolcsiért vettem egy telefont, a gyereknek se vegyek drágábbat...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest