Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
tolvaj! #48977 üzenetére
Flashtoolal leszedtem ami rajta volt, ha jól sikerült. 6M az egész.
De hogy, hogy kell feltenni azt nem tudom. nincs valakinek egy leírása hozzá?
Akkor elsőnek a frimwaret kell újra telepíteni flashtoolsal és utána cwm-et cserélni?
Fordítva szerettem volna, mert van egy főzőtt rom hozzá ami rendesen ki van takarítva, és a sok felesleg cucc amit én is ki akartam szedni már nincs benne, plusz a ledes információ is kész van benne. Ha már így jártam és rágom a kefét, akkor próbálnék egy jobb romot feltenni.
De eddig még semmi siker nem volt. Annyi az új név és egyéb, hogy elveszek benne. Szóval minden kis segítség jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest