Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbe561
tag
Üdv mindenkinek újra itt!
Hamarosan telefoncserét tervezek és egy kis segítséget szeretnék kérni, mert amióta nem látogattam a topicot elég sok újdonság került a kinai piacra.
Amit szeretnék, hogy tudjon:
- led villanó
- front camera
- ne legyen nagyobb 5"-nál
- és persze a szokásos: wifi, gps, bla bla...
- lehetőleg magyar nyelv és némi támogatottság, de nem akadály egy root. vagy rom csere (bár már azt se tudod, hogy a mostanin hogyan csináltam...)
- klónok kizárva!!!
- és a lényeg az ár: ~150$
- persze a megbízhatóság is fontos!A ROM/RAM nem nagyon érdekel, mert nem játszok, filmeket a TV-n nézek, és csak pár alkalmazást használok. Jelenleg egyébként egy pengével harcolok
Kompromisszumokat persze hajlandó vagyok hozni esetleg a front camera hátrányára.
A javaslatokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest