Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Az èn FG8-amban 416MHz-es fô mag van és egy 208MHz-es média proci. 2.2.2-es Android van rajta, de szerintem nincs baj a sebességével. Angry birds is fut rajta igaz, nem olyan folyamatos mint mondjuk Blade-en, de el lehet vele szórakozni. Van néhány alkalmazás, ami valamiért nem fut rajta, de találtam mindenre alternatívát eddig. Szóval abszolút használható. A kamera nem egy ász, de használható. A GPS jól mûködik, leszámít azt az apróságot, hogy a sebességet duplán mutatja. Tehát,ha megyek 50-nel akkor 100-at ír.
Van ott telefon is, néz szét jobban. BlueBo 1000 a típusa. Én is tõlük akartam venni, csak az AGPS miatt nem azt vettem. Az FG8 -ban elvileg rendes GPS van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- LED világítás a lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- XPEnology
- Autószerelők, autószerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest