Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beneboy
tag
válasz
Maximum1 #34029 üzenetére
Én csak neten található tesztfotók alapján próbáltam sakkozni. Állítólag az MTK 6589 telefonok közül nagyon sokan kapják meg ugyanazt a 12,6MP-es kamerát ezért ugyaqnolyan fotókat is készítenek nappal (német fórum link)
Jiayu G4 tesztképek 1 2
Lehet hogy csak szoftvere gond, az is lehet, hogy a németek nem tudnak fényképezni.
bigrock G4 képei, illetve ő mondta, hogy a képek rosszabbak egy Gnexusnál (ami azért látható).
A THL W8- ban is 13Mp-es kamera van tesztképek.
Zopo c2 tesztképek
V987 tesztképek1 tesztképek2Engem valahogy a ZTE jobban meggyőz, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. Ha megjön majd jól kipróbálom, és összehasonlítgatom egy GNexussal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- League of Legends
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest