- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f8enter
aktív tag
Szia,
Tehát B63M:
Előnyök:
-remek SIM kezelés, jól konfigurálható
-remek SMS küldés kezelés
-2.3.4 oprendszer
-(nekem) 2 napos akksi idő 3g-vel
-gyárilag 2db akksi
-jó képernyő minőség mind megjelenítés, mind tapi oldalról
-atom jó wifi (hotspotnál döbbenet távolságról is megy a Legendhez képest, és 72Mbps-el csatlakozik hozzá a noti)
-nagyon gyors 3g hotspot (több MB/s letöltési sebesség)
-jól eltalált ergonómia, kézreálló kezelőfelület
-jó kezelési sebesség
-egyre szélesebb támogatói tábor, ami a custom romok megjelenésének előfeltétele
-független
-számomra verhetetlen ár/érték arányHátrányok:
-0 dokumentáció
-a dual sim miatt csak erős megkötésekkel használhatsz egyedi dialert, sms kezelőt, stb., bár ez az összes dual sim készülékre igaz
-a hozzá adott hálózati töltő megzakkantja a kijelzőt (gyakorlatilag töltés közben nem működik, míg másik töltőfejet használva minden rendben)
-gyakrabban kell újraindítani, mint egy márkás gépet (nekem előfordul, hogy a 3g be/kikapcsolásra nem reagál a software, reboot megoldja)
-igazi nagy hátrányt nem tudok mondani, így egy hónap intenzív használat után nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon örülök, hogy megvettem, egyáltalán nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest