-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Egy kis App téma, de hátha itt valaki tud segíteni:
1.: Nektek a Battery Monitor progi battery calibration része működik? Én hiába töltöm fel 20%-ról, nem kalkulálja a mért adatokat.
Nyilván sem az adatok frissítésére, sem másra nem számol, nem reagál.
Pedig érdekelne, hogy valójában mennyi a kapacitása. Az itt leírtak szerint csinálom, és semmi.

2.: Egy adott progi automatikusan használja az orientation sensort (elfekteti az alkalmazást ha a telefon is fektetve van), holott a telefon settings-ében ki van kapcsolva a szenzor. De a progi ezt felül bírálja, és még csak állítani sem lehet az adott programon belül. Próbáltam áthidalni, de:
Elixir-el belenyúltam az alkalmazásba, de nem lehet tiltani a szolgáltatást "segmentation fault".3.: Sok program alapértelmezett mentési könyvtára úgy kezdődik hogy: mnt/sdcard/..... Nem is enged egy szintel feljebb lépni. Pedig jó lenne a külső, 32Gb-os memóriát (sdcard2) használni. Ha egy program nem támogatja, akkor annak annyi, lőttek, nincs rá mód megtrükközni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nyilván sem az adatok frissítésére, sem másra nem számol, nem reagál.