- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Objektívek topikja
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Egy kis App téma, de hátha itt valaki tud segíteni:
1.: Nektek a Battery Monitor progi battery calibration része működik? Én hiába töltöm fel 20%-ról, nem kalkulálja a mért adatokat.
Nyilván sem az adatok frissítésére, sem másra nem számol, nem reagál.
Pedig érdekelne, hogy valójában mennyi a kapacitása. Az itt leírtak szerint csinálom, és semmi.

2.: Egy adott progi automatikusan használja az orientation sensort (elfekteti az alkalmazást ha a telefon is fektetve van), holott a telefon settings-ében ki van kapcsolva a szenzor. De a progi ezt felül bírálja, és még csak állítani sem lehet az adott programon belül. Próbáltam áthidalni, de:
Elixir-el belenyúltam az alkalmazásba, de nem lehet tiltani a szolgáltatást "segmentation fault".3.: Sok program alapértelmezett mentési könyvtára úgy kezdődik hogy: mnt/sdcard/..... Nem is enged egy szintel feljebb lépni. Pedig jó lenne a külső, 32Gb-os memóriát (sdcard2) használni. Ha egy program nem támogatja, akkor annak annyi, lőttek, nincs rá mód megtrükközni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nyilván sem az adatok frissítésére, sem másra nem számol, nem reagál.